Sander Wijdemans
29 mei 2020 10:24
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

3x leuk entertainment voor uw bedrijfsfeest

U hebt samen met uw personeel een vreemde tijd achter de rug. De coronacrisis heeft veel van jullie gevraagd: thuiswerken, veel zorgen en wellicht een ook daling in verkopen of tijdelijk minder werk. Nu is het tijd om vooruit te kijken en uw personeel te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de afgelopen maanden. Dit doet u natuurlijk door het organiseren van een knallend bedrijfsfeest zodra jullie weer onbezorgd samen kunnen komen. De tijd dat u zich goed heeft vermaakt voelt vast als eeuwen geleden, daarom hebben wij 3x origineel entertainment bedacht dat gegarandeerd zorgt voor een onbezorgde sfeer op het komende bedrijfsfeest!

1. Vermakelijk entertainment: geef een workshop!

Het geven van een workshop is een goede manier om gasten zich onder elkaar te laten begeven. Iedereen blijft gedurende een aantal uren samen bezig, dus is uw bedrijfsfeest bij voorbaat al geslaagd. Misschien denkt u bij een workshop direct aan een informatief teambuildingsuitje of een bijeenkomst voor de creatieve figuren onder ons. Echter, zijn de mogelijkheden voor een workshop allang niet meer beperkt tot deze twee stereotype opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop DJ-en of ijssculpturen? In dit artikel leest u nog meer workshopidee├źn voor een bedrijfsuitje.

2. Huur zakkenrollers in als entertainment

De optie om zakkenrollers in te huren voor uw bedrijfsfeest klinkt in eerste instantie misschien niet al te gezellig. Maar niets is minder waar! Deze cursus zakkenrollen beperkt zich niet tot het leren hoe je eigendommen ongemerkt kunt stelen. Een echtpaar dat zo uit een Dickens film lijkt te zijn gestapt beweegt zich door het publiek met een Victoriaanse kinderwagen, een accordeon en veel praatjes. Dit leuke entertainment met muziek en een optie tot waarzeggen zorgt zeker voor reuring op uw bedrijfsfeest! Hier zal door werknemers nog lang over worden nagepraat.

3. Geef een bedrijfsfeest in de buitenlucht

Ga met zijn allen op pad nu het weer kan! Er zijn verschillende vormen van entertainment in de buitenlucht te bedenken die zeer geschikt zijn om te doen op een bedrijfsfeest. Bent u een jong bedrijf met actieve werknemers, of wilt u de sportiviteit op de werkvloer stimuleren, dan kunt u een stormbaan of sportspellen huren. Maak er een toernooi van en zorg voor een passende beloning. Acht u uw werknemers wat minder sportief, dan kunt u ook als groep op pad met een nostalgische solex! Sluit af met een barbecue en het bedrijfsfeest is compleet. Dit leuke entertainment zal u zeker in dank worden afgenomen.

Zijn partners en kinderen ook welkom? Boek dan een kindershow! Zo hebben jullie geen omkijken meer naar de kinderen.

Reacties