Sander Wijdemans
7 juli 2020 20:46
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Cadeautje nodig voor jouw relaties? Met deze gadgets maak je iedereen blij!

Heb je binnenkort wat te vieren? Of wil je mensen of bedrijven bedanken voor het vertrouwen in jouw bedrijf? Dan kun je dit belonen met een cadeautje. Voor wat betreft een cadeautje voor jouw relaties heb je tegenwoordig talloze mogelijkheden. Veel bedrijven kiezen voor pennen, mokken of een fles wijn. De kans bestaat dat jij dit wat afgezaagd vindt. Gelukkig kun je jouw relaties ook andere geschenken cadeau doen. Zo worden er tegenwoordig vaak gadgets gebruikt als relatiegeschenk. Lijkt jou dit ook wel wat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met de onderstaande gadgets maak je namelijk iedereen blij.

Autolader

Nagenoeg iedere Nederlander beschikt tegenwoordig wel over een smartphone. Dit toestel gebruiken we al lang niet meer om alleen maar om te bellen en te sms’en. Nee, want we internetten er ook veel mee en kijken meermaals per dag op diverse sociale media. In vergelijking met de telefoons van vroeger wordt een smartphone dan ook een stuk intensiever gebruikt. Dit betekent dat de accu ook sneller leeg is.

Een autolader is dan ook een gadget dat jij uitstekend cadeau kunt doen aan jouw relaties. Met dit hulpmiddel kunnen zij hun telefoon namelijk ook in hun eigen auto opladen. Uiteraard kun je deze gadgets bedrukken, zodat relaties altijd herinnerd worden aan jouw bedrijf.

Powerbank

Een andere gadget waarmee jij jouw relaties ongetwijfeld een plezier doet, is een powerbank. Dit is, net als een autolader, ook een hulpmiddel waarmee je een smartphone op kunt laden. Verschil met een autolader is dat je hiervoor niet in een auto hoeft te zitten om jouw telefoon op te laden. Bij een powerbank moet je soms een snoer hebben om jouw smartphone op te laden, maar dit is lang niet altijd het geval. Je kunt namelijk ook een draadloze powerbank cadeau doen aan jouw relaties. En net als bij een autolader geldt ook bij een powerbank dat je deze kunt bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

Speakers

De meeste mensen luisteren dagelijks meerdere uren muziek. De één luistert naar zijn favoriete radiozender, terwijl de ander een Spotify-afspeellijst opzet. Muziek luisteren kan tegenwoordig niet alleen meer in de auto of achter jouw computer. Nee, want ook met behulp van jouw telefoon kun je muziek afspelen. Dit kan met behulp van oortjes, maar ook met een speaker. Je kunt jouw telefoon middels Bluetooth verbinden met een speaker, waardoor anderen mee kunnen genieten van de muziek.

Dit maakt dat speakers een ideaal cadeau zijn voor jouw relaties. Speakers zijn niet alleen functioneel voor de ontvanger, maar ook voor jou als bedrijf. Je kunt namelijk speakers bedrukken. Wanneer deze gadget in een groot gezelschap gebruikt wordt, ziet iedereen direct van welk bedrijf het cadeau afkomstig is.

Reacties