Sander Wijdemans
30 november 2020 10:03
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

De vier beste telefoonhoesjes voor zakelijk gebruik

Op je werk wil je uiteraard representatief voor de dag komen. Die representativiteit heeft niet enkel betrekking op je eigen voorkomen, maar ook op andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties: bij een klant aankomen in een auto vol deuken of een videogesprek voeren met super veel rommel zichtbaar op de achtergrond. Beide situaties dragen niet echt bij aan de representativiteit. Hetzelfde geldt voor je smartphone, hetgeen tegenwoordig een onmisbaar device is. Ook of zelfs juist als het aankomt op werk. Het staat bijvoorbeeld echt niet mooi als er een zwaar beschadigde smartphone ligt op je bureau of de meetingtafel. Daarom lichten we in deze blog een aantal telefoonhoesjes uit die optimaal bestemd zijn voor zakelijk gebruik. Voor leuke hoesjes kun je goed terecht op Hoesjesdirect.nl

De vier beste telefoonhoesjes voor zakelijk gebruik

Lederen hoesje met retro look

Dit lederen telefoonhoesje van het merk Fierre Shann geeft jouw smartphone een luxe en chique uitstraling. Het voordeel van leer is dat naarmate het langer wordt gebruikt het alleen maar nog mooier wordt. Daarbij biedt dit telefoonhoesje op de achterzijde zelfs plek voor bijvoorbeeld een paar visitekaartjes. Zodoende heb je die altijd bij de hand en kun je die, indien gewenst, overhandigen. Met dit telefoonhoesje kom je dus zeker representatief over en ben je op alles voorbereid.

Lederen wallet case

Deze lederen wallet case van het merk Mobigear is nog zo een fantastisch representatief telefoonhoesje. Wederom geldt hetzelfde wat betreft het materiaal. Leer is en blijft mooi en geeft bovendien een chique en luxe uitstraling. Het voordeel van dit hoesje is dat het beeldscherm wordt bedekt met een flap, waarin ruimte is gespaard voor enkele pasjes, briefgeld en visitekaartjes. Daarbij zorgt de flap voor extra bescherming en dat je niet afgeleid raakt door iedere melding die binnenkomt. Ook met dit hoesje kom je dus zeker representatief voor de dag.

Less is more

Of neem onder het mom van less is more dit transparante telefoonhoesje van het merk Mobigear. Dit hoesje doet dan ook niets af aan het op zichzelf al prestigieuze uiterlijk van je smartphone. Nadeel van dit hoesje is alleen wel dat er verder geen ruimte is voor pasjes, briefgeld en visitekaartjes. Dat zul je dus apart bij je moeten dragen. Verder kom je met dit bescheiden telefoonhoesje wel hartstikke representatief over.

Little black dress

Tot slot brengen we de zogenaamde ‘little black dress’ onder de telefoonhoesjes onder de aandacht. Dit zwarte basic telefoonhoesje van het merk RhinoShield geeft jouw smartphone een super zakelijke en nette uitstraling. Belangrijke meeting of een zakelijke afspraak? Met dit zwarte telefoonhoesje kom jij zeer goed uit de verf. Daarbij geldt echter wel hetzelfde nadeel als bij het transparante hoesje van het merk Mobigear. Namelijk dat ook dit hoesje geen ruimte biedt aan pasjes, briefgeld en visitekaartjes. Die zul je dus ook met dit hoesje apart bij je moeten dragen. Al met al zou dit bij beide hoesjes geen groot probleem moeten vormen. Beide hoesjes bieden namelijk wel optimale bescherming aan je smartphone en bovendien een representatieve uitstraling.

Overigens geldt voor alle in dit blog aangeprezen telefoonhoesje uiteraard dat ze stuk voor stuk optimale bescherming bieden. Echter, draagt elk hoesje op zijn eigen manier bij aan jouw representatieve voorkomen. Voor welk hoesje kies jij?

Reacties