Sander Wijdemans
9 juni 2022 09:28
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Een nieuwe trend op de werkvloer: Ovalen lunchtafels uit Denemarken

De Deense ovale eettafels worden steeds populairder. Deens ovaal heeft veel voordelen, dus er is een goede kans dat het voor u zal werken.

Bent u in de markt voor een nieuwe eettafel en heeft u wat ideeën nodig? Dat komt goed uit, want deze site belicht alle voordelen van Deens ovaal!

Een nieuwe trend op de werkvloer Ovalen lunchtafels uit Denemarken

1 – Unieke en veelzijdige vorm

Een “gewone” ovale tafel verschilt enigszins van een Deense ovale tafel. De uiteinden van de ovale tafel hebben een mooie kromming, dat is waar de Deense ovaal verschilt. Een Deense ovale tafel vindt de perfecte balans tussen ovaal en rechthoekig met behoud van een bijna ronde uitstraling. Zo kunt u toch met elkaar communiceren. Met andere woorden, bent u toe aan iets anders? Kijk dan eens naar het Deens ovaal!

2 – Praktische toepassing

Als het om esthetiek gaat, moet uw nieuwe eettafel de ster zijn, maar het zou ook prachtig zijn als hij precies bij uw omgeving past. In dit opzicht is een Deense ovale tafel veel gemakkelijker in te delen dan een rechthoekige tafel. U slaat twee vliegen in één klap door optimaal gebruik te maken van uw ruimte: een prachtige tafel en elke millimeter van uw lunchruimte. 

3 – Ontwerp je eigen ovale Deense tafel

Is het een spelbreker als een maat niet aan uw wensen voldoet? Dat probleem is snel opgelost bij de tafel specialist. U bent de baas over uw eigen tafel. Kies het materiaal, het onderstel en de kleur van uw voorkeur en uw Deense ovale tafel wordt helemaal naar uw wensen gemaakt.

4 – Handgemaakte artikelen uit een eigen atelier

Het voordeel van het zelf samenstellen van uw tafel houdt niet in dat wij de wereld rond moeten reizen om de essentiële onderdelen te verzamelen. In onze eigen werkplaats stropen we de mouwen op en doen we er alles aan om voor u de beste Deense ovale tafel te maken. Uw eindproduct, een prachtige eettafel, wordt volledig met de hand in Nederland gemaakt.

Kies een Deens ovaal

Is een Deens ovaal uw ding, of bent u geïnteresseerd in de beschikbare combinaties van onderstellen en tafelbladen? Neem dan een virtuele tour door onze showroom. Wij hebben voor uw gemak een overzicht gemaakt van alle Deense ovale eettafels. Hoewel wij grote bewonderaars zijn van Deens ovaal, betekent dat niet dat wij “gewoon” ovaal over het hoofd zien. Daarom hebben wij al onze ovale eettafels op één plek voor u verzameld. Extra tip: ga vanuit je luie stoel na of het Deens ovaal bij je past en/of welke maat het moet worden. Haal daarna de Deense ovale snijsjabloon in huis. Dit ontwerp is ook geschikt voor ovale tafels.

Reacties