Sander Wijdemans
21 juni 2019 16:17
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Hollandse gifts; het perfecte geschenk voor internationale relaties

Geschenken voor internationale relaties

Het geven van bijzondere relatiegeschenken kan een ontzettend belangrijke tool zijn voor de marketing van je bedrijf. Wanneer het de bedoeling is om jouw bedrijf te promoten bij internationale relaties, zijn Hollandse gifts een originele manier om dit te doen. Zeker internationaal georiënteerde bedrijven doen er goed aan de contacten met belangrijke internationale relaties goed te onderhouden. Buitenlandse klanten kunnen het enorm waarderen wanneer je een geschenk geeft van typisch Nederlandse herkomst. Niets is immers leuker dan, na een internationale meeting of congres, thuiskomen met een souvenir uit het land dat je bezocht hebt. Wil jij je internationale relaties ook een leuk en passend geschenk meegeven? Doe dan alvast inspiratie op met onderstaande suggesties voor typisch Hollandse gifts en promosnoep

Ultiem Hollands relatiegeschenk: stroopwafels

Wie Nederland bezoekt en een vers gebakken stroopwafel proeft is vaak direct verkocht. Niets gaat toch boven de smaak en geur van deze heerlijke Hollandse traktatie? Verwen jouw internationale relaties daarom met een leuk geschenk en laat ze kennismaken met de typisch Hollandse stroopwafel. Kies bijvoorbeeld voor een set van grote en kleine wafels in een Delfsblauwe geschenkverpakking. Wil je liever een gezond geschenk cadeau doen? Dat kan! Tegenwoordig verkoopt men ook gezonde thee met de geur en smaak van oer-Hollandse stroopwafels. Lekker, leuk en origineel!

Hollands geschenkpakket

Stiekem zijn wij nuchtere Hollands maar wat trots op onze koude kikkerlandje. Om het ‘oranje boven’ gevoel over te brengen op je internationale relaties, kun je een leuk pakket laten samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een cadeaupakket met Delfsblauw servies of Hollandse likeur. Ook de typische Hollandse klompen, molens, speculaas en Hollandse likeur kunnen een mooi plaatje krijgen in een cadeauset met een Nederlands tintje. Wil je dit Hollandse promotiemateriaal nog meer marketingwaarde geven? Laat enkele producten dan personaliseren met jouw logo of bedrijfsmotto. Jouw internationale relaties zullen dit gebaar zeker waarderen en bovendien nog regelmatig aan jouw bedrijf herinnerd worden.

Strooigoed en banketletters

Organiseer jij voor jouw internationale zakenrelaties een evenement rond de decembermaanden? Laat jouw belangrijke contacten dan kennis maken met onze typisch Nederlandse tradities en lekkernijen. Kies bijvoorbeeld voor het weggeven van typisch Hollands strooigoed in een prachtige geschenkverpakking. Of kies voor heerlijke banketletters met roomboter en amandel. Deze Hollandse traktatie kun je bovendien in allerlei vormen bestellen. Zo is het mogelijk om al jouw relaties een bankletter in de vorm van jouw logo of bedrijfsnaam mee te geven. Op deze manier zet je niet alleen Nederland, maar ook jouw bedrijf op een originele manier op de kaart!

Reacties