Sander Wijdemans
14 november 2022 20:46
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Op deze manier maak je het drinken van bier net wat leuker!

Niets is natuurlijk lekkerder als een koud biertje aan het einde van de week of werkdag. Dit wordt dan ook door vele als een momentje beschouwt om naar uit te kijken. Of je nou diegene bent die het bier verkoopt of het bier opdrinkt, het is natuurlijk altijd leuker om te drinken uit een speciaal glas. Hierom is het erg leuk om je glazen te laten bedrukken met je eigen logo, slogan of misschien wel een meme. In deze tekst lees je meer over het laten bedrukken van bierglazen.

Op deze manier maak je het drinken van bier net wat leuker

Maak jouw horecagelegenheid aantrekkelijk!

Tegenwoordig zijn er enorm veel diverse horecagelegenheden waar mensen terecht kunnen voor bijvoorbeeld een biertje. Als ondernemer wil je natuurlijk dat mensen in eerste instantie voor jouw horecagelegenheid kiezen. Dit geeft namelijk een goed gevoel, een teken van dat mensen het leuk vinden bij jou en natuurlijk een beter financieel plaatje. Doordat er zoveel horecagelegenheden zijn zul jij je moeten onderscheiden van je concurrenten. Waarom zouden mensen voor jouw café kiezen en niet voor die andere? Om jouw horeca aantrekkelijk te maken kun je erg veel verschillende dingen doen. Zo kun je op bepaalde dagen speciale acties geven, leuke entertainment geven of een bepaalde sfeer creëren. Dit zijn dan voorbeelden van dingen die mensen meteen zullen opmerken. Echter zijn ook de kleine details van belang. Hierbij kun je denken aan bedrukte bierglazen. Doormiddel van een leuke slogan, je eigen logo of een meme zullen mensen jouw horeca minder snel vergeten. Juist alles bij elkaar zorgt namelijk voor een leuke beleving als consument.

Waarom zou ik bierglazen laten bedrukken?

De meeste mensen zullen niet denken dat een bierglas de beleving van een klant zou kunnen veranderen. Echter is dit ergens ook waar. Weinig mensen zouden namelijk veel waarde hechten aan een bierglas als het bier niet lekker is. Het gaat daarom ook om het totaalplaatje. Bierglazen bedrukken zorgt namelijk voor meer aandacht van jouw onderneming. Je kunt het bedrukken van bierglazen dan ook wel zien als de kers op de taart. Het is niet zo zeer noodzakelijk, maar zorgt wel voor een betere beleving van de klant wanneer je hier iets speciaals van zou maken. Ook is het voordeel van een bierglas met je logo erop dat mensen de naam van je horeca sneller zullen onthouden. Bij elke slok dat ze nemen zien ze namelijk jouw horeca op het bierglas staan.

Reacties