Sander Wijdemans
29 november 2022 09:47
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Waarom zijn bedrukte mokken zo populair?

Een bedrukte mok is niet alleen een leuk cadeau voor vrienden of familie, maar is ook een geweldige manier om uw bedrijf te promoten of uw medewerkers te laten weten dat ze gewaardeerd worden. De afgelopen jaren is de populariteit van bedrukte mokken enorm toegenomen. Waarom bedrukte mokken zo populair zijn geworden, vindt u in dit artikel.

Waarom zijn bedrukte mokken zo populair

Veelzijdigheid

Vanwege de uniekheid en de aantrekkelijke uitstraling, kan een bedrukte mok voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen ze uiteraard dienen als koffiemok op kantoor, maar ook als pennenbak of gewoon om mee naar huis te nemen.

Uw bedrijf promoten

Waarom een bedrukte mok een goede marketingstrategie is voor uw bedrijf? Dat heeft één hele simpele reden. De meeste mensen drinken thee of koffie en gebruiken de mok dan ook iedere dag. Zo wordt de naam van uw bedrijf makkelijk onder de aandacht gebracht en zullen mensen zich uw bedrijf herinneren.

Een leuk cadeau

Alles wat u kan bedenken, kan u bedrukken op een mok. Daarom is een bedrukte mok een veelzijdig cadeau wat u zowel kan schenken op een verjaardag, een promotie of een kerstfeest. Zo kan u bijvoorbeeld op de mok een speciaal bericht drukken, speciaal voor de persoon aan wie het geschonken wordt. Als cadeau kan u er uiteraard ook voor kiezen om een leuke foto of kunstwerk op de mok te laten bedrukken. Voor promotionele doeleinden kan het bedrijfslogo op de mok bedrukt worden en eventueel een bedrijfsslogan.

Goed om te weten over bedrukte mokken

De bedrukking vervaagt niet

De afbeelding die u kiest om op de mok te laten bedrukken, is permanent. Dat houdt in dat ook na verloop van tijd de afbeelding niet vervaagt of verdwijnt. Ook niet door de afwas. Wist u daarbij dat een mok gemiddeld 2000 keer gebruikt kan worden? Dat betekent dat een bedrukte mok een zeer duurzaam cadeau of promotiemateriaal voor uw bedrijf kan zijn.

Keuze in materialen

Wanneer u bedrukte mokken bestelt, kan u kiezen voor verschillende materialen. De meest voor de hand liggende materialen zijn porselein en keramiek, maar u kunt ook mokken bedrukken van plastic, metaal, glas of siliconen.

Een geliefd verzamelobject

Voor de meeste mensen die een mok cadeau krijgen, is een mok een leuk verzamelobject. Omdat een mok lang meegaat en een unieke herinnering oproept, vinden de meeste mensen het leuk om deze in de kast te hebben staan.

Reacties