Veilig online betalen - MultiSafepay

Bedrijvenpagina.nl gebruikt voor de verwerking van betalingen MultiSafepay. MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. MultiSafepay biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die zijn opgesteld om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen. Met behulp van authenticatie van de betaler (3-D Secure), filters en dagelijkse controle wordt getracht het frauderisico te beperken tot een minimum.

3-D Secure authenticatie van de betaler

Als online identificatie methode is 3-D Secure ontwikkeld. Met behulp van 3-D Secure vinden online CreditCard betalingen met een hoger niveau van beveiliging plaats. MultiSafepay biedt CreditCard betalingen aan via 3-D Secure en ondersteunt Verified by Visa en MasterCard Secure Code.

Fraudemodule: filters en dagelijkse check

Iedere betaling die verloopt via het Bedrijvenpagina.nl betaal platform van MultiSafepay gaat standaard langs het fraude detectie-systeem. De module filtert continue creditcard-betalingen met ongebruikelijke IP-adressen en kaart-uitgiften (land van herkomst) uit het systeem. Deze “afwijkingen” worden dagelijks gecontroleerd op risico’s.

Veiligheid van uw betaling

PCI DSS

MultiSafepay werkt volgens de strenge PCI DSS richtlijnen, die bekend zijn als Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Alle organisaties die zich bezig houden met het opslaan, verwerken en/of verzenden van gegevens van betaalkaarten zijn verplicht zich te houden aan de richtlijnen.

SSL

Het gehele betalingsverkeer van MultiSafepay wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevindt u zich op een beveiligde site dan begint de URL met https://. De site is beveiligd volgens SSL-technologie.

SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.