Uitgebreide bedrijfspresentatie - Bedrijvenpagina.nl

Hieronder geven wij u enkele tips waarmee u optimaal gebruik maakt van een Uitgebreide Bedrijfspresentatie.

Uw keuze voor een Uitgebreide Bedrijfspresentatie nog niet gemaakt? Alle voordelen met een Uitgebreide Bedrijfspresentatie en overige mogelijkheden om te adverteren ziet u hier


Wat is een goede Uitgebreide Bedrijfspresentatie?

U heeft al gekozen voor een uitgebreide bedrijfspresentatie op Bedrijvenpagina.nl. Hiermee zorgt u ervoor dat uw bedrijf goed online vindbaar is en trekt u nieuwe klanten.

Een complete en goed gevulde Uitgebreide Bedrijfspresentatie helpt daarnaast bij de vindbaarheid in Google en... een Uitgebreide Bedrijfspresentatie wordt veel vaker bekeken dan een gewone vermelding. Wel 7x zoveel als normaal!

Hieronder geven wij enkele tips en onderdelen die u kunt toevoegen aan uw Uitgebreide Bedrijfspresentatie. Zo maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden met Bedrijvenpagina.nl:

Uw contactinformatie

Online gevonden worden? Dan natuurlijk wel met de juiste contactgegevens. Denk aan uw site, telefoonnummer, Social Media accounts en e-mailadres. Selecteer ook de gewenste branches en rubrieken waaronder uw bedrijf gevonden moet worden.

Omschrijving van uw bedrijf

Als u uw bedrijf online vermeld, is het belangrijk dat u aangeeft wat uw producten/diensten zijn. Waar blinkt u in uit? Dat mag u best promoten.

Producten en diensten

Vermeld u uw producten en/of diensten? Zorg dan voor een uitgebreide omschrijving ervan en overtuig uw bezoekers.

Foto's & Video

Beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Door foto's toe te voegen, overtuigt u uw klanten en stijgt daarmee uw vindbaarheid. Denk wel aan de "beschrijvende titel en teksten" bij de afbeeldingen.
Heeft u een bedrijfsvideo? Plaats dan deze dan ook in uw bedrijfspresentatie, rechtstreeks of via uw Youtube kanaal.

Logo

Door uw logo toe te voegen, zorgt u voor een goede herkenbaarheid van uw bedrijf.

Beoordelingen / Reviews

Een beoordeling van uw klant geeft vertrouwen aan nieuwe klanten en zorgt voor een verbetering van uw omzet. Vraag uw klanten actief om een beoordeling te geven en beheer zelf alle geplaatste beoordelingen.

Trefwoorden
Voeg relevante trefwoorden toe waar u op gevonden wilt worden met onze interne zoekmachine. Kies voor trefwoorden waarvan u denkt dat uw bezoekers en mogelijke klanten op zoeken.

Aanbiedingen & Acties

Een speciale actie of aanbieding trekt een potentiële nieuwe klant vaak over de streep. Plaats en beheer maximaal 3 aanbiedingen of acties bij uw presentatie. U krijgt automatisch bericht wanneer een aanbieding of actie afloopt!

Dit zijn enkel tips voor optimaal gebruik van uw Uitgebreide Bedrijfspresentatie. Gedetailleerde hulp en antwoord op al uw vragen bij het vullen van uw presentatie vindt u op de helppagina.


Ook profiteren van het succes van Bedrijvenpagina.nl?

Maakt u nog geen gebruik van een Uitgebreide Bedrijfspresentatie en wilt uw weten wat alle voordelen zijn met Bedrijvenpagina.nl en welke mogelijkheden u heeft, ga dan naar Adverteren of vraag nu een offerte aan voor uw Uitgebreide Bedrijfspresentatie en ontvang nu tevens een GRATIS WEBSITE met één klik op onderstaande knop!

Online Hulptool - Bedrijfspresentatie

Voor het optimaliseren en volledig invullen van uw Bedrijfspresentatie hebben wij een handige online hulptool voor u.

Met deze hulptool kunt u zelf stapsgewijs uw uitgebreide Bedrijfspresentatie volledig maken. Mocht u er met de hulptool niet uitkomen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Naar de hulptool