Offerte aanvragen bij meerdere bedrijven tegelijk? Nu op bedrijvenpagina.nl

U zoekt een dienst of product en wilt vergelijken en direct een offerte aanvragen? Dan is de unieke Offerte Aanvraag Service van Bedrijvenpagina.nl de perfecte oplossing.

Alle bedrijven vinden, beoordelen, vergelijken en direct met slecht éénmaal invoeren bij maximaal 5 bedrijven tegelijk een offerte aanvragen doe je nu hier op de meest complete bedrijvenpagina van Nederland.


Hoe werkt een offerte aanvragen via Bedrijvenpagina.nl?

Het is heel eenvoudig. U komt via uw zoekopdracht op een branche-pagina met een overzicht van alle voor u geschikte bedrijven. Bovenaan klikt u op "Vraag direct vrijblijvende offertes aan" en in 3 korte en eenvoudige stappen kan u met slechts 1 invoer direct bij 5 bedrijven tegelijk een offerte aanvragen.

Eerst bedrijven bekijken en vergelijken kan natuurlijk ook. Door op een bedrijfsnaam of het logo te klikken komt u op de uitgebreide bedrijfspresentatie van een bedrijf. Wanneer u klaar bent en weet welke bedrijven uw voorkeur hebben, klikt u bovenin op "Vraag direct vrijblijvende offertes aan" en start met de offerte aanvragen.

U start met zoeken van de bedrijven en de juiste branches door deze boven in de groene zoekbalk in te voeren. Via het dropdownmenu ziet u de mogelijke rubrieken en plaatsen of regio's.


Bij één bedrijf tegelijk een offerte aanvragen

Natuurlijk kan u ook bij slechts één bedrijf een offerte aanvragen. Dat kan op twee simpele en snelle manieren:

  • Vink maar 1 bedrijf aan op de laatste stap in de hierboven omschreven methode van offerte aanvragen.
  • Klik bij de uitgebreide omschrijving van een bedrijf op de rode knop DIRECT OFFERTE AANVRAGEN aan de rechterzijde onder de adres gegevens.

Een offerte aanvragen is nu gemakkelijk en snel met Bedrijvenpagina.nl