Gegevens aanpassen vermelding - Bedrijvenpagina.nl

U wilt de gegevens aanpassen van de vermelding van uw bedrijf op Bedrijvenpagina omdat deze niet meer actueel zijn of omdat niet de juiste bedrijfsgegevens opgenomen zijn?

Hieronder leggen wij u uit hoe u dit kunt doen en hoe wij aan de gegevens van uw bedrijf gekomen zijn. Dat maakt wellicht direct duidelijk waarom uw bedrijf nu niet met de juiste gegevens is geplaatst in onze bedrijvengids of waarom niet de actuele producten en diensten die u aan klanten levert opgenomen zijn.


Hoe komt Bedrijvenpagina.nl aan de gegevens van uw bedrijf

Bedrijvenpagina.nl betrekt de gegevens van de bedrijven in haar database van de Kamers van Koophandel. Elke maand worden deze gegevens door de Kamers van Koophandel ge-update door middel van een mutatie levering.

Met deze mutatie worden wijzigingen in de bedrijfsgegevens van alle bedrijven die op onze site staan automatisch doorgevoerd. Daarnaast worden nieuwe inschrijvingen op de site vermeld en failliete of gestopte bedrijven uit het bestand gehaald. Bedrijvenpagina.nl is zo altijd up-to-date!

Wij beperken ons bij het publiceren van de standaard vermelding van uw bedrijf tot publicatie van de bedrijfsnaam, de door u opgegeven omschrijving van uw bedrijf bij de KvK, de NAW-gegevens en het telefoonnummer (indien bekend).

Volledige informatie omtrent het bedrijf wordt alleen bij bedrijven met een uitgebreide bedrijfspresentatie en adverteerders op Bedrijvenpagina.nl vermeld.


De gegevens van mijn bedrijf in de vermelding zijn onjuist

Vaak is de omschrijving van uw bedrijf bij de KvK beperkt en heeft u daar niet duidelijk al uw producten, diensten en services in genoemd. Ook kan het zo zijn dat u een correspondentie adres heeft opgegeven en niet het adres van uw bedrijfspand of winkel.

U kunt ons in dat geval een e-mail sturen met de juiste en volledige bedrijfsnaam, het KvK-nummer, de gewenste adresgegevens en uw telefoonnummer.


U wilt geen vermelding van uw bedrijf op Bedrijvenpagina.nl

Wanneer uw bedrijf niet meer actief is of u om andere redenen de vermelding van de bedrijfsgegevens in de bedrijvengids onwenselijk acht, mag u dit ook aan ons doorgeven. Op uw verzoek verwijderen wij dan de gegevens natuurlijk direct.

Stuur ons een e-mail met de naam van uw bedrijf en het adres.


Hoe verwerkt Google de wijzigingen in haar zoekresultaten?

Google crawlt de inhoud van websites voor opname en vermelding in de zoekresultaten op haar zoekmachine. Deze indexatie door Google is afhankelijk van verschillende factoren. Het duurt tegenwoordig gemiddeld 4 tot soms wel 6 weken voordat Google wijzigingen op websites en dus ook wijzigingen op Bedrijvenpagina.nl opnieuw heeft geïndexeerd.

Na deze periode zijn de wijzigingen normaal gesproken door Google verwerkt en is uw vermelding verwijderd of wordt uw vermelding op Bedrijvenpagina.nl op de juiste manier op Google getoond.