Adverteren voor uw bedrijf? - Bedrijvenpagina.nl

Adverteren met een uitgebreide Bedrijfspresentatie op Bedrijvenpagina.nl zorgt ervoor dat uw bedrijf goed online vindbaar is en helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten.

Bedrijvenpagina.nl is één van de populairste Bedrijvengidsen van Nederland. Met miljoenen bezoeken per jaar wordt dagelijks bewezen, dat onze bezoekers Bedrijvenpagina.nl waarderen om de snelheid van de site en de volledigheid en juistheid van de geboden informatie. Snel, volledig en actueel, daar gaat het om!

Al deze miljoenen bezoekers zijn op zoek naar bijvoorbeeld een aannemer, een schoenenwinkel, een schoonmaakbedrijf, een taxi, een restaurant, maar ook naar een soortgelijk bedrijf als het uwe!


Daarom Bedrijvenpagina.nl

Druk bezocht:

Momenteel zijn er ruim 400 duizend pageviews per maand.

Volledig:

Ruim 1,5 miljoen Nederlandse bedrijven vermeld.

Uitgebreid:

Meer dan 1300 verschillende branches plus categorieën.

Actueel:

Altijd actueel door wekelijkse update van bestand met bedrijven.

Informerend:

Dagelijks bedrijfsnieuws en aanbiedingen via blog en social media.

Voor overige informatie en/of vragen over een uitgebreide Bedrijfspresentatie inclusief de gratis website kijkt u hier.

Ook profiteren van het succes van Bedrijvenpagina.nl?

Vraag nu een offerte aan voor uw uitgebreide Bedrijfspresentatie en ontvang nu tevens een GRATIS WEBSITE met één klik op onderstaande knop!


Voordelen met een Uitgebreide Bedrijfspresentatie

Uitgebreide Bedrijfspresentaties worden veel vaker bezocht dan standaard gratis vermeldingen in de bedrijvengids. Adverteren met een uitgebreide Bedrijfspresentatie draagt daarnaast bij aan een goede vindbaarheid op Google.

Dit komt door de unieke extra's en voordelen die u heeft met een Uitgebreide Bedrijfspresentatie:

 • VOLLEDIGE VERMELDING van alle relevante adres- en contactgegevens van uw onderneming, incl. website, e-mail, social media, telefoon-, mobiele- en faxnummers en Google Maps kaartje met Routeplanner naar uw bedrijf.
 • VEEL RUIMTE voor uw advertentietekst, bedrijfsinformatie, logo, foto’s, aanbiedingen, blog-artikelen en nog veel meer.
 • PLAATSING BIJ EERSTE ZOEKRESULTATEN, dus vrijwel altijd bovenaan de pagina en boven uw concurrenten!
 • TEVREDENHEIDSGARANTIE: Bent u niet tevreden over het aantal klanten, offertes of reacties na één jaar plaatsing? Dan GEEN DISCUSSIE, maar het volgende jaar gratis plaatsing! Wij hechten er aan, dat u tevreden bent!
 • REVIEWS, (Aanbevelingen) van uw bedrijf zelf beantwoorden of verwijderen.
 • AANBIEDINGEN en ACTIES plaatsen op uw eigen Aanbiedingenpagina. Uw acties worden ook geplaatst op onze aanbiedingenpagina die actief gedeeld wordt op Social Media.
 • VOLLEDIGE CONTROLE over uw Bedrijfspresentatie op uw eigen Accountpagina: plaats aanbiedingen, plaats foto’s, wijzig uw contactgegevens, beheer de trefwoorden en rubrieken waaronder uw vermelding wordt gevonden, reageer op Aanbevelingen en veel meer!
 • OFFERTE BUTTON bij uw Bedrijfspresentatie, waardoor bezoekers direct in 3 eenvoudige stappen een offerte bij u kunnen aanvragen.
  Tevens opname van uw bedrijf in ons automatische offerte programma waarmee wij, en u dan ook, zeer hoog in Google staan!
 • SOCIAL MEDIA: Bezoekers kunnen uw bedrijfsgegevens direct delen via Sociale Netwerken, e-mail of sms. Ook wij delen uw nieuws en acties onder onze duizenden volgers op bijvoorbeeld Twitter.
 • RESPONSFORMULIER gekoppeld aan uw vermelding.
 • OPNAME en VERMELDING onder meerdere branches en rubrieken voor presentatie van uw bedrijf onder een groter publiek.

Overige advertentie mogelijkheden op Bedrijvenpagina.nl

Als u een uitgebreide Bedrijfspresentatie heeft op Bedrijvenpagina.nl kunt u ook gebruik maken van enkele unieke extra mogelijkheden om te adverteren met uw bedrijf.

VIP vermelding

Uw uitgebreide Bedrijfspresentatie met een topvermelding bovenaan in de branchegerelateerde zoekresultaten binnen Bedrijvenpagina.nl

Branche Banners

Wanneer bezoekers binnen een bepaalde branche / rubriek bedrijven zoeken wordt uw bedrijf met een banner met een link naar uw website opgnomen in de resultaten pagina.

In The Spotlight

Uw bedrijf uitgelicht op onze homepage: Het logo van uw bedrijf met een link naar uw bedrijfpresentatie of website prominent aanwezig!

Wilt u voor uw bedrijf van één van bovenstaande extra mogelijkheden gebruik maken? Vraag dan nu een offerte aan.

Naast de unieke mogelijkheden om te adverteren met uw bedrijf op Bedrjvenpagina.nl bieden wij als Google Partner ook nog extra diensten om uw bedrijf nog beter vindbaar te maken op Google. Kijk daarvoor naar al onze Diensten en Services.

Bedrijven Blog Nederland - Tips, Hulp & Informatie

Het Bedrijven Blog Nederland is het MKB-blog voor ondernemers en bedrijven met tips, nieuws en handige handvatten voor bedrijven die zich online willen profileren met hun bedrijf.

Er worden o.a. artikelen geplaatst over marketing, social media hulp en handvatten voor een goede website.

Ook voor uw bedrijf staan er ongetwijfeld nuttige artikelen op het Bedrijven Blog Nederland!

Naar het Bedrijvenblog