Bedrijvenpagina.nl - Even voorstellen

Over Bedrijvenpagina.nl

Bedrijvenpagina.nl is de bedrijvengids van Bedrijvenpagina Nederland B.V. Wij zijn ruim 18 jaar actief als dynamische Internet-organisatie, gespecialiseerd in online bedrijfspresentatie en vindbaarheid. Na de oprichting in 2004 maakte onze organisatie een snelle groei door.

Momenteel zijn ruim 20 enthousiaste medewerkers voor ondernemers en bedrijven in Nederland aan het werk bij Bedrijvenpagina.nl. Wij zijn gevestigd in een modern en ruim kantoorgebouw op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar. Ambitieus, informeel en gericht op sterke groei, zo zou u ons het beste kunnen omschrijven.


De bedrijvengids van Nederland

Bedrijvenpagina.nl is in de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven zoekmachines van Nederland. Vanaf de lancering van bedrijvenpagina.nl is dit de startpagina voor veel particulieren en bedrijven, waar zij een bedrijf zoeken en deze bedrijven ook vinden!

Door de hoge kwaliteit en eenvoudige navigatie noteert Bedrijvenpagina.nl | De bedrijvengids van Nederland opmerkelijke resultaten: het afgelopen jaar registreerden we zo'n 2,5 miljoen bezoekers die gezamelijk ruim 5,5 miljoen pageviews genereerden! Momenteel wordt er hard gewerkt aan nog meer bezoekers!

Uitbreiding van bedrijfsgegevens, website optimalisatie plus adverteren op Google, nieuwsverspreiding voor MKB Nederland via Bedrijven Blog en actieve deelname in Social Media zijn momenteel de speerpunten van Bedrijvenpagina.nl. Zo blijft de kwaliteit hoog en daarom begroeten we dagelijks een toenemend aantal gebruikers van Bedrijvenpagina.nl.


Wie zijn de mensen bij Bedrijvenpagina Nederland

Bij Bedrijvenpagina Nederland BV werken zo’n 20 enthousiaste medewerkers. Wij werken vanuit een mooi, ruim en modern kantoorgebouw in Alkmaar.

Ambitieus, informeel en gericht op sterke groei van uw bedrijf, zo zou u ons het beste kunnen omschrijven.


Werken bij Bedrijvenpagina.nl

Bedrijvenpagina.nl ontwikkelt zich continue. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste, commerciële collega’s die niet bang zijn voor vernieuwingen en zichzelf graag willen ontwikkelen.

Wij bieden jou een gedreven team, vrijheid om „mee te denken” en te bouwen aan nieuwe projecten. Nieuwsgierig geworden naar het team achter Bedrijvenpagina.nl, bel of mail ons dan en informeer naar het actuele vacature aanbod.