Hans van Schip
18 maart 2014 09:18
door Hans van Schip
Categorie:
Marketing

50 contentmarketing statistieken die je moet kennen!

Contentmarketing is al enige tijd het woord dat je hoort als er over Online Marketing of Zoekmachine Optimalisatie – SEO gesproken wordt. Daarom hier de 50 contentmarketing statistieken die je moet kennen!

Jij houdt je bezig met de online marketing of SEO binnen het bedrijf waar je werkt en je wil graag overtuigd worden van het nut van contentmarketing of je moet iemand anders binnen het bedrijf overtuigen om te starten met contentmarketing? Doe dat dan met de hieronder gedeelde presentatie!

Alle statistieken over contentmarketing worden daarin gepresenteerd en toegelicht. Per statistiek of statement dat is opgenomen, wordt ook de herkomst en / of bron vermeld. Je kan alles daardoor altijd duidelijk onderbouwen.

De statistieken zijn het gevolg van diverse studies die Newscred gedaan heeft. Zij hebben alle statements, ervaringen en onderzoeken verzameld en de 50 belangrijkste resultaten hebben zij daarna in een mooie presentatie gezet die ik jullie niet wilde onthouden toen ik deze tegenkwam. Door linksonder in de presentatie te klikken wordt deze in jouw hele scherm weergegeven.

De presentatie met de 50 contentmarketing statistieken

50 Stats You Need to Know About Content Marketing from NewsCred

Neem de presentatie en alles wat erin staat over contentmarketing goed door en laat jezelf overtuigen of gebruik deze om anderen binnen jouw bedrijf te overtuigen om met contentmarketing te starten.
Heel veel succes daarbij šŸ˜‰

Wanneer je nog aanvullende vragen hebt over Online Marketing en de toepassingen daarvan of meer wilt weten naar aanleiding van de presentatie en wil zien hoe je contentmarketing samen met zoekmachinemarketing en bijvoorbeeld de inzet van Social Media kan toepassen, kijk dan verder binnen deze categoriƫn in het Bedrijvenpagina Blog.

Om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen online business volg je ons op Twitter. Een vraag stellen door een reactie hieronder achter te laten of een e-mail te sturen, mag natuurlijk ook.

Reacties