Hans van Schip
7 januari 2014 12:19
door Hans van Schip
Categorie:
Social Media

Wat zijn de afmetingen van afbeeldingen in Google+?

De afmetingen van afbeeldingen voor de Social Media zijn vaak onduidelijk en daarom heb ik voor de verschillende Social Media uitleg gezocht. Nu deel 2: afmetingen van afbeeldingen voor Google+

Vorige week dondedag plaatste ik al een handige cheat sheet met de afmetingen van afbeeldingen voor een Facebook Pagina. Zoals toen beloofd plaats ik hier op het Bedrijven Blog Nederland dezelfde soort hulpmiddelen voor afmetingen van afbeeldingen in andere Social Media.

Het afgelopen jaar heeft Google de layout en opbouw van Google+ profielen en bedrijvenpagina’s in Google+ een aantal keren gewijzigd. Na de laatste wijziging in november lijkt het er nu op dat het even zo blijft. Daarom de laatst bekende gegevens voor afbeeldingen in Google+.

Afmetingen van afbeeldingen in Google+

In de hieronder weergegeven infographic zie je alle afmetingen van afbeeldingen die je in Google+ tegenkomt in een mooie Cheat Sheet verzameld en uitgelegd.

afmetingen van afbeeldingen Google+

Bron TechWyse Internet Marketing

Met bovenstaande hulpmiddel kom je er vast wel uit šŸ˜‰
Mocht je toch nog vragen hebben, stuur mij dan een bericht of nog beter: Stel je vraag hieronder in de reacties zodat iedereen ervan kan leren.

Als je niet zo handig bent in het bewerken van afbeeldingen in Photoshop of Paint of iets dergelijks dan is er een mooie website waar je heel eenvoudig afbeeldingen aanpast die je op je computer hebt staan. Naast Google+ vindt je daar die mogelijkheid voor alle Social Media. Je kan ze snijden, bijwerken, draaien, spiegelen, filters eroverheen plaatsen, etc.

Je vindt ook heel veel tips, uitleg en toelichting met betrekking tot het gebruiken van Social Media in de categoriƫn Social Media en Social Media Marketing.

Reacties