Redactie
18 juni 2024 08:23
door Redactie
Categorie:
MKB-nieuws

Espresso machine op de zaak onderhouden

Elk materieel goed op de zaak is aan slijtage onderhevig. Hier schrijf je als bedrijf op af. De panden, de grote installaties en productielijnen, het meubilair op kantoor; alles heeft onderhoud nodig of moet aan het einde van de levensduur toch echt een keer vervangen worden. 

Maar laat het onderhoud van je koffiemachine in ieder geval geen vertraging oplopen, want dan hangen er razend snel donkere wolken boven de werkvloer! 

Comfort en genot: ons dagelijkse kopje koffie

We hebben er recht op, vinden we. We willen een kantine of bedrijfsrestaurant waar we verse en lekkere maaltijden krijgen die bij het seizoen passen. We willen een bureaustoel die ergonomisch verantwoord is. En we willen koffie, lekkere koffie!

Machine kapot? Onderdelen vervangen

Zodra de koffiemachine dan toch een keertje hapert, bereiken de geluiden je in rap tempo. Van het uitvoerend personeel tot het management; allemaal willen we goede koffie op ons vaste moment. Bij binnenkomst, bij het lezen van de mail, aan de start van een meeting. Zoveel medewerkers, zoveel koffierituelen. 

Dus komt er een kink in de kabel en werkt de machine niet goed? Dan is het de hoogste tijd en wil je voor de koffiemachine snel Espresso onderdelen bestellen en laten leveren. De technische dienst weet er daarna wel weer raad mee.

Vervangen of helemaal nieuw bestellen?

De wegwerpeconomie is nog niet helemaal toe aan de nieuwe right to repair trend. Toch is vervangen nog steeds beter dan meteen overgaan tot het bestellen van een nieuw model. Bij brooks-parts.com/nl/ vind je daarom online alles om je coffee corner of pantry weer volledig uit te rusten en bestaande onderdelen van je espresso machine te vervangen. Dat is nog eens duurzaam!

Van onderdelen voor de koffiemachine tot onderdelen voor koffiemolens en van accessoires tot complete molens. Alle bekende Duitse, Italiaanse en Amerikaanse merken zijn in het assortiment vertegenwoordigd. En dus hoef je nooit lang zonder je betrouwbare koffiemachine te zitten.

Voordelen Brooks Parts

En weet je even niet wat er aan je espresso machine mankeert of heb je als groentje geen idee hoe het specifieke onderdeel heet? Dan hoef je maar contact op te nemen met Brooks Parts en helpen ze je graag verder. 

Als het nodig is en een onderdeel niet op voorraad is, nemen ze zelfs contact met de oorspronkelijke fabrikant op. Ze leveren dus altijd en dat is een geruststelling! Eventjes moeten wachten doe je dan graag, zolang je je betrouwbare espresso machine maar weer aan de praat krijgt en de collega’s op de werkvloer weer tevreden zijn! 

Reacties