Hans van Schip
9 april 2013 16:31
door Hans van Schip
Categorie:
MKB-nieuws

MKB’ers voor Roparun: Benefiet concert 4 mei

De bekende estafetteloop van maar liefst 530 kilometer waarbij teams meelopen en via acties en sponsoring geld ophalen voor het doel. Verhogen van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker.

De redactie van het MKB-nieuws ontving bericht van Team Langedijk dat ook dit jaar weer meeloopt en zich inzet voor mensen met kanker onder het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, aldus Jack Smit van Polux BV. Graag brengt het Bedrijven Blog Nederland dit onder de aandacht.

Team Langedijk voor Roparun 2013

Team Langedijk bestaat uit enthousiaste Noord Hollanders, waaronder veel MKB’ers, die de Roparun een warm hart toedragen. Iedereen kent in zijn naaste omgeving wel iemand die met deze vreselijke ziekte geconfronteerd werd. Het dragelijker maken van de laatste fase van het leven van deze ongeneeslijk zieke patiënten is waarvoor Roparun en Team Langedijk zich inzet. Zo wordt dit jaar onder meer een cheque van 15.000 Euro overhandigd aan de Hospice Alkmaar!
Dit bereikt Team Langedijk door het meelopen waarvoor zij sponsoren aantrekken en door verschillende acties. Één van deze acties is een geweldig Benefiet Concert met medewerking van de bekende band The Cosmic Carnival, een geweldige podium act. De band speelt opzwepend en won al De Grote Prijs van Nederland.

Roparun 2013 team Langedijk

Team Langedijk Roparun

Wat beleeft u komende 4 mei op de benefiet avond tbv Kankerpatienten?

Het wordt een geweldige avond met naast The Cosmic Carnival een optreden van de gezellige Noord Hollandse band D7. Deze band zal de avond openen en sluiten. Daartussen zorgen de enthousiaste multi instrumentalisten van TCC voor een zinderend concert. Stilzitten zal geen optie zijn, is ons gegarandeerd. U krijgt toegang tot deze geweldige avond door uw bijdrage van slechts € 10,00 waarmee u dan Team Langedijk en de Roparun steunt. Inbegrepen daarbij zijn 2 consumpties en diverse (gesponsorde) hapjes.
De avond is in Stam te Wognum en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Aanmelden kan ook via de op FaceBook aangemaakte evenementpagina.

Uiteraard mag u meer steun bieden met een extra donatie, waarvoor op de avond mogelijkheid geboden wordt. Wanneer u sponsor wilt worden, persoonlijk of met uw bedrijf, dan graag melden bij de sponsorpagina van Team Langedijk.

Het Bedrijven Blog Nederland wenst Team Langedijk veel succes en natuurlijk wensen wij u een fijne avond!

Reacties