Jeroen Woudsma
25 april 2013 22:48
door Jeroen Woudsma
Categorie:
Adverteren

Omzet is vaak dichterbij dan je denkt

De meeste ondernemers zijn momenteel druk bezig met het zoeken naar nieuwe klanten. Kosten noch moeite worden gespaard. Een nieuwe klant vinden kost geld maar vooral veel tijd. U zult heel veel energie moeten steken in het winnen van het vertrouwen van deze klant om ervoor te zorgen dat hij zijn zuurverdiende geld bij u gaat uitgeven.

Heeft u er al eens over nagedacht dat dit ook anders kan?

U beschikt immers over een vaste klantenkring die u hun vertrouwen al hebben gegeven door bij u te kopen. Deze klantengroep vindt het prettig geïnformeerd te worden door hun favoriete winkel of bedrijf. Zij willen graag op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws, aanbiedingen, acties en alles wat er binnen uw bedrijf plaatsvindt. Het enige dat u hoeft te doen is deze groep actief te benaderen.

Onderzoeken wijzen uit dat vervolgaankopen een hogere omzet realiseren dan eerste nieuwe aankopen. Daarnaast is deze klant een prachtige ambassadeur voor uw bedrijf, hij is immers zeer tevreden over u en zal dit gaan delen met anderen waardoor u vanzelf in contact komt met nieuwe klanten.

Novimagz-Magz

Uw eigen Online Magazine

Kortom: klantenbinding is zo gek nog niet!

Klanten binden en boeien kan op veel manieren. Met Social Media, e-Mail Marketing, Bloggen, nieuwsbrief, etc. Er zijn veel goede cases bekend die ik hier kan noemen, maar graag verwijs ik u daarvoor naar de betreffende categoriën Marketing binnen het Bedrijven Blog Nederland.
Graag vestig ik nog wel de aandacht op een mogelijkheid die veel MKB’ers nog niet kennen of nog niet benutten. De mogelijkheid van een eigen online magazine. Dit is wat Novimagz biedt met uw eigen “Magz”. Nog niet zo enorm bekend, daarom een korte uitleg.

Hoe werkt Magz van Novimagz

Eenvoud en gemak is het codewoord bij Magz van Novimagz. Uw eigen Magz is zeer eenvoudig te maken! U klikt en sleept. Daarna bladert u door de pagina’s. Uw eigen Magz deelt u vervolgens met iedereen. En is het tijd voor een update? Dan maakt U zonder kosten een nieuwe versie. Alles wordt professioneel gehost op servers die aan zeer strenge kwaliteit- en beschikbaarheidseisen voldoen. Zo krijgt u zekerheid dat uw boodschap, uw Magz, niet verloren gaat.

De kenmerken van uw eigen Magz

Een gebruiksvriendelijk klik en sleep systeem
Het grote voordeel is de eenvoudige klik en sleep Magz editor. Foto’s, filmpjes en tekst worden simpel in de Magz gesleept.

De Magz is naar eigen wens te maken
Naast een aantal formats die standaard aanwezig zijn is het ook mogelijk om een Magz geheel naar eigen wens te maken.

Er wordt gebruik gemaakt van 3D geanimeerde pagina’s
De Magz wordt omgezet naar een pageflip; digitaal bladeren.

Bestaande documenten kunnen o.a. vanuit PDF, Word of Excel worden ge-upload
Een bestaande brochure of bestaand bestand wordt vanuit de Magz editor met één muisklik ge-upload en omgezet naar uw Magz.

De Magz kan binnen enkele minuten online staan
Omdat er geen programma’s geïnstalleerd hoeven te worden kan u na activering van een account direct aan de slag.

Elke Magz krijgt een uniek Magznummer
Dit nummer kan gebruikt worden in alle mogelijke reclame uitingen waarmee een Magz een uitermate geschikte toevoeging op uw huidige promotiemiddelen is.

Met deze nieuwe mogelijkheid openen zich nieuwe strategiën en kanalen voor uw bedrijf. Voor meer informatie mag u altijd contact met Novimagz opnemen of mij persoonlijk benaderen. Ik denk graag met u mee. Heeft u zelf een unieke of mooie case die u wilt delen, dan zie ik die graag in de reakties hieronder natuurlijk zodat alle lezers er hun voordeel mee kunnen doen.
Succes met uw marketing en sales!

Reacties