Sander Wijdemans
21 december 2021 17:33
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Palletstelling nodig? Dit moet je weten

Grotere bedrijven maken vaak gebruik van een magazijn: hier worden goederen opgeslagen zodat het makkelijker is om deze te ontvangen, te beheren en wellicht ook weer te verzenden naar klanten. Er zijn heel veel soorten stellingen voor een magazijn verkrijgbaar: het verschilt per bedrijf wat hierbij de mogelijkheden zijn. Een van de opties die jij hebt is het plaatsen van een palletstelling. Wat is dit precies, wat zijn de voordelen, de kosten en wanneer heb jij als bedrijf baat bij het gebruik van dit type stelling? Dat kun je hier lezen.

Palletstelling nodig Dit moet je weten

Alles over palletstellingen

Een palletstelling is een type stelling waarmee het mogelijk is om pallets gemakkelijk en overzichtelijk op te slaan. Vaak worden goederen geleverd op pallets en het is dan wel zo prettig dat je deze meteen op kunt slaan, zonder dat ze eerst overgezet moeten worden. De pallets plaats je meteen op de palletstelling, met behulp van een palletwagen of heftruck. Het draagvlak van dit type stelling kan uit verschillende materialen bestaan. Dit is afhankelijk van het gewicht dat gedragen moet worden. Bij Begra ontdek je al jouw mogelijkheden voor het aanschaffen van palletstellingen.

Het gebruik van een palletstelling brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo zijn ze zeer breed inzetbaar voor een bedrijf en zijn ze in meerdere maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Je kiest dus voor enorm veel flexibiliteit. Daarnaast zorgen ze ook voor een goed overzicht van de goederen in je voorraad. Dit type stelling heeft een zeer hoog draagvermogen waardoor het goed mogelijk is om zwaardere goederen op te slaan. Je kunt daarnaast altijd rekenen op optimale veiligheid. De kosten van een palletstelling zijn afhankelijk van:

  • Afmetingen
  • Toegepaste materialen
  • Stelling complexiteit
  • Toebehoren

Palletstellingen zijn verkrijgbaar in tal van soorten en maten: het is dan ook goed mogelijk om een betaalbare en geschikte stelling te vinden voor de opslag van jouw goederen! Bekijk zelf de mogelijkheden!

Reacties