Redactie
11 juli 2024 08:30
door Redactie
Categorie:
MKB-nieuws

Uw merk nog beter positioneren met bedrukte bierglazen

Loop een willekeurige kroeg of bar in en bestel een drankje naar keuze. Wordt het eenmaal uitgeserveerd? Dan krijgt u in negen van de tien gevallen een glas of kopje met een bedrukking. Natuurlijk ontstaan deze niet zomaar. De uitbater van de horecagelegenheid heeft ofwel bedrukt glaswerk ontvangen van zijn of haar leverancier, ofwel zelf glazen laten bedrukken met daarop de naam van het etablissement. Vooral bierglazen zijn vaak voorzien van een opdruk. Deze kan groots en opvallend zijn of juist stijlvol en ingetogen. Misschien overweegt u zelf ook om bedrukte bierglazen te bestellen voor uw eigen onderneming. Dan is het goed om te weten dat er ontzettend veel mogelijk is. Bierglazen bedrukken kan bij diverse gespecialiseerde bedrijven en uiteraard kunt u hier kiezen uit verschillende soorten opdrukken en glaswerk in allerlei vormen en maten. Op die manier kunt u altijd de perfecte glazen voor in uw horecagelegenheid, zorgcentrum, kantoor of andere onderneming bestellen. 

Waarom bedrukt glaswerk bestellen? 

Zodra mensen uw glazen oppakken, moet het direct duidelijk zijn bij wie ze te gast zijn en het liefst ook wat voor soort drankje ze nuttigen. Alleen al daarom is het verstandig om bedrukt glaswerk op maat te bestellen. Hiervoor kunt u onder meer bij Beers and Brands terecht. Daarnaast is het bestellen en dagelijks gebruiken van bedrukte glazen ook ideaal om uw naamsbekendheid verder te vergroten. Ook helpt gepersonaliseerd glaswerk ervoor dat uw merk nog beter gepositioneerd wordt en mensen nog meer positieve associaties met uw merk en bedrijf verbinden. Tevens zijn bedrukte glazen, bijvoorbeeld voor speciaalbier, ideaal als relatiegeschenk of attentie bij een jubileum. 

Elk bier zijn eigen perfecte glas 

Zeker bij bieren is het belangrijk om het juiste glas te kiezen. Daarom staat de specialist in bierglazen bedrukken altijd voor u klaar. U kunt hier onder meer prachtige glazen met print bestellen voor een frisse pilsener of een lekkere pint stout, maar ook heeft u de keuze uit tal van craftglazen, pullen van glas of keramiek, voetglazen en speciaalbierglazen als de bierlaars en de Yard of Ale. Vooral deze laatste twee soorten doen het ontzettend goed als geschenk. Vanzelfsprekend kunt u ook deze modellen laten bedrukken met een print naar keuze. Heeft u graag een aantal verschillende modellen, maar weet u niet precies wat de beste opties zijn voor uw onderneming? Laat u dan vrijblijvend adviseren. Natuurlijk kunt u ook online het uitgebreide assortiment doornemen en u hierdoor laten inspireren. U ziet dan ook direct welke soorten glazen en welke formaten er zoal beschikbaar zijn. 

Bierglazen bedrukken kan op twee manieren 

Wilt u zelf prachtige bierglazen met uw eigen logo laten bedrukken? Dan zijn er twee manieren om dat voor elkaar te krijgen. Zo kan uw naam, logo of boodschap via directe zeefdruk of als transferdruk op het glas van uw voorkeur worden aangebracht. Bij zeefdrukken wordt keramische verf ingezet. Deze bestaat uit een combinatie van diverse kleurpigmenten en gemalen glas. Dit wordt op zeer hoge temperaturen op het glas aangebracht, waardoor een duurzame, kwalitatief hoogstaande en zeer lang houdende opdruk ontstaat. Een andere optie is het bedrukken van glaswerk via transferdruk. Deze methode is zeer geschikt voor het aanbrengen van gedetailleerde afbeeldingen of logo’s. De gewenste print wordt eerst op grote gelakte vellen papier aangebracht. Hierna worden ze 100% perfect overgezet op uw glaswerk, zonder verlies van details! Beide methodes hebben hun eigen voordelen. Uw specialist in bierglazen bedrukken vertelt u graag meer over de verschillende opties en de voordelen ervan bij het creëren van uw prachtige, gepersonaliseerde glazen. 

Reacties