Boris van Doesburg
10 juli 2014 12:26
door Boris van Doesburg
Channel:
MKB-nieuws

ZZP TIP: boekhouding, administratie, de cijfers en… de oplossing!

ZZP’er heeft geen verstand van boekhouden. Uit onderzoek is gebleken dat de helft van de ZZP’ers aangeeft geen verstand te hebben van de boekhouding. Ook komen zij in veel gevallen tijd te kort voor het bijhouden van de administratie. Wat is de oplossing?

Van de ondervraagde ZZP’ers geeft 54% aan dat ze moeite hebben bij het opstellen van de balans. Maar liefst één op de drie ondervraagde ZZP’ers geeft aan de BTW-aangifte te willen uitbesteden.

ZZP TIP: Administratie hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn!Een ZZP’er is per jaar gemiddeld 80,4 uur bezig met de administratie. Het gebrek aan kennis en tijd zorgt er voor dat meer dan de helft van de ondernemers hulp overweegt. De hoge kosten die hier aan gekoppeld zijn zorgen er voor dat slechts 17% zijn administratie ook daadwerkelijk uitbesteed. Het uitbesteden van de boekhouding kost een ZZP’er gemiddeld € 171,00 euro per maand. En dat is veel geld.

Online oplossing voor ZZP

Om de ZZP’er een deel van deze administratieve zorgen te ontnemen zijn er een aantal online oplossingen. Deze signalen werden ook opgevangen door twee ondernemers uit Hoorn. En zo is Bizzcounter geboren. Bizzcounter is een initiatief dat ondernemend Nederland één business platform biedt. Een online werkplek voor iedere ondernemer.

Complete boekhouding online geregeld

Bizzcounter vond dat de boekhouding vaak onnodig lastig wordt gemaakt en dat er een eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossing moest komen. Na een lange periode van ontwikkelen, luisteren naar ondernemers en intensief testen is die oplossing er nu. Bizzcounter is een unieke oplossing. Een online office waarmee ZZP’ers al hun administratieve-, verkoop-, planning-, urenregistratie- en marketing werkzaamheden kunnen verrichten.

En de kosten? Slechts € 10,00 per maand. Terwijl de eerste 30 dagen volledig gratis zijn. Sterker nog, het Bizzcounter Service Team helpt ZZP’ers gratis met het inrichten van hun administratie. Doordat het een online oplossing is kan de accountant altijd meekijken. Zo kan de ZZP’er optimaal samenwerken met zijn accountant. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard en wordt de kwaliteit van de boekhouding verhoogt.

ZZP TIP: Online Boekhoud Software van Bizzcounter. Compleet, eenvoudig en niet duur!U kan nu in de online demo zien hoe de online boekhouding eruit ziet en wat uw mogelijkheden zijn. Bizzcounter helpt ZZP’ers en startende ondernemers met het leggen van de basis van een succesvolle onderneming.

Buiten het bieden van een unieke online oplossing kunnen de experts van Bizzcounter ook helpen met de boekhouding, BTW-aangiftes en andere administratieve lasten. Ook geeft het team regelmatig gratis tips en hulp via artikelen op de website en door middel van blogs zoals “Administratie van A tot Z

Heeft u vragen? Neem contact op of stuur mij een bericht.

Reacties