Google Adverteren - Google Ads Service Bedrijvenpagina

Google Adverteren houdt in dat u adverteert met gebruik van Google Ads boven of onder de zoekresultaten in Google. Samen met een goede zoekmachine optimalisatie is Google Adverteren de methode en de ideale manier om meer bezoekers op uw website of webshop te krijgen. Zo laat u de omzet van uw bedrijf direct flink stijgen.

Bedrijvenpagina is Google Partner en de specialist op het geven van advies op het gebied van zoekmachine adverteren oftewel Google Adverteren. Samen met u werken we continu aan het verhogen van uw online rendement!


Waarom is adverteren op Google zo effectief?

In een krant of magazine betaalt u een vast bedrag voor een advertentie. Met Google Adverteren werkt dat anders.
U geeft zelf een budget aan dat u beschikbaar stelt om te adverteren in de zoekmachine van Google. Op deze manier houdt u uw investeringen altijd in de hand en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bovendien wordt uw advertentie op Google alleen getoond wanneer mensen een zoekopdracht plaatsen die relevant is voor uw website. Zo weet u zeker dat u alleen de doelgroep bereikt die geïnteresseerd is in uw producten of diensten. Dat is de reden waarom Google Adverteren zo effectief werkt. Door gebruik te maken van de Google Ads Service van Bedrijvenpagina zorgt u dat u hoog in Google staat en zo met Google en Bedrijvenpagina direct meer omzet krijgt. Uw voordeel is gemaakt!

Iets voor u? Wij zijn Google Certified Partner. Dit houdt in dat onze medewerkers hun Google Ads diploma hebben en met hun jarenlange ervaring advies geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Adverteren in Google.


Adverteren op Google met een Google Ads Campagne

Voor het zoeken naar bedrijven, producten en diensten gebruikt 98% van de Nederlanders Google. Als u ook gevonden wilt worden, is het dus belangrijk dat u hoog in Google staat en opvalt tussen uw concurrenten die ook zichtbaar zijn op Google.

Met onze Google Ads Service verzorgen wij dit graag voor u. Met een effectieve Google Ads Campagne die wij voor u ontwikkelen en beheren krijgt u direct meer bezoekers op uw website en zo meer omzet!Wat doen wij voor u?

Een goede en effectieve campagne maken en beheren op Google vraagt om veel kennis en kost u veel tijd. Kennis en tijd die u niet heeft. Onze door Google gecertificeerde medewerkers regelen het voor u zodat u voldoende tijd heeft voor het runnen van uw bedrijf.

Wij verzorgen de advertentiecampagne op Google volledig. Geen zorgen en tijdsverlies voor u, alles compleet geregeld:

 • KeyWord-research: zoekwoorden onderzoek om te zien hoe potentiële klanten uw bedrijf, product of dienst zoeken op Google.
 • Benchmark: Onderzoek om vast te stellen wat de mogelijkheden zijn, rekening houdend met de concurrentie.
 • Inrichting campagne en advertentiegroepen: Logische en goede opzet van de Google campagne en advertentiegroepen.
 • Selecteren KeyWords: De juiste en meest efficiënte zoekwoorden selecteren.
 • Schrijven van de advertentieteksten: Volledige opmaak van advertenties, inclusief CTA's
 • Inrichten en maken van extensies: Uitbreiden van de advertenties met highlights, sitelinks, locatie, oproepknop, etc.
 • Planning en Bidmanagement: Instellen wanneer er geboden wordt in de zoekwoordenveiling en hoeveel u maximaal betaalt voor een klik.


Wat kost Google Adverteren?

Eigenlijk moet de vraag zijn: Wat levert adverteren op Google u op?
Omdat... alles met Google Ads goed ingesteld wordt en meetbaar is wat uw investering u aan omzet oplevert. Als u weet dat € 250,00 aan ingekochte klikken naar uw website 5 x zoveel oplevert, geeft u natuurlijk liever € 750,00 uit. Rekent u zelf maar uit wat de extra omzet is en wat u verdient!

Het tarief van onze Google Ads Service is opgebouwd uit een bedrag voor het opzetten van de campagne('s). Voor monitoren en optimaliseren van de campagne('s) betaalt u een vast bedrag per maand.

Staffel en prijzen

Type Campagne Google Ads Opzetten Google Ads Monitoren / Optimaliseren Plus Pakket
Silver € 199,00 € 59,00 / maand € 479,00
Gold € 299,00 € 79,00 / maand € 559,00
Premium € 349,00 € 99,00 / maand € 599,00

Kosten van klikken - Budget Google

De kosten van de klikken met Google Ads kunt u zelf bepalen. Google rekent voor elk zoekwoord van uw campagne een 'prijs-per-klik'. Die prijs wordt bepaald door biedingen in een veiling. Het is belangrijk om het juiste bedrag op het juiste moment te bieden. U bepaalt zelf het budget voor de aankoop van klikken bij Google.

Hiervoor gebruiken onze medewerkers een biedingsysteem. Dankzij dit systeem en onze ervaring kunnen wij relatief goedkoop klikken voor u inkopen.

 • Google Ads Service Totaal
  Google Advertentie campagne voor uw website / webshop.
 • Plus Pakket
  Google Advertentie campagne voor uw website / webshop samen met een uitgebreide bedrijfspresentatie op Bedrijvenpagina.nl