Hans van Schip
13 januari 2015 09:36
door Hans van Schip
Categorie:
Facebook

Afmetingen van afbeeldingen in Social Media 2015. Alle afmetingen in duidelijke Infographic!

Afmetingen van de afbeeldingen op Social Media zoals Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram, Linkedin en Youtube veranderen constant. Dit is de 2015 update met alle afmetingen van afbeeldingen

Al regelmatig schreef ik over welke Social Media je moet gebruiken, hoe de verschillende sociale netwerken werken en wanneer je dan het beste op de verschillende Social Media kan posten. Over de afmetingen van de afbeeldingen schrijf ik soms bij belangrijke wijzigingen. Omdat de afmetingen van afbeeldingen zo vaak veranderen en er zoveel netwerken zijn, ben ik daar afgelopen jaar wat minder vaak mee bezig geweest.

Er zijn echter wel weer de nodige wijzigingen in de afmetingen van afbeeldingen bij de populaire Social media geweest en daarom hieronder de geldende normen voor die afmetingen in een mooie infographic. In de infographic zie je de afmetingen van afbeeldingen zoals die momenteel zijn.

De oudere informatie mag je voor nu dus vergeten en je kan met behulp van de infographic weer aan de gang met de afbeeldingen die je op de verschillende socials gebruikt. Als je daar het afgelopen jaar niet mee bezig geweest bent, zullen deze namelijk niet allemaal meer optimaal zijn.

Net als ik vind je het waarschijnlijk een minder leuk klusje, maar met name voor weergave op smartphones en tablets is het wel belangrijk dat je de afmetingen van afbeeldingen gebruikt zoals die nu in 2015 zijn!

Afmetingen van afbeeldingen Social Media 2015 – Infographic

Social Media - Afmetingen van afbeeldingen Cheat Sheet 2015

Wens jullie heel veel succes met het optimaliseren van alle afbeeldingen 😉 Wil je meer tips voor het gebruik en inzetten van Social Media, kijk dan in de categorie Social Media hier op het Bedrijven Blog.

Als je vragen hebt, mag je ook altijd een bericht sturen of jouw vraag hieronder in een reactie stellen. Naast de informatie, uitleg en tips met betrekking tot Social Media en het gebruik daarvan voor zakelijke inzet die ik en andere bloggers hier geven, worden er door bedrijvenpagina op Facebook en Twitter ook met zeer grote regelmaat leuke posts en links met informatie en tips gedeeld. Volg daarom deze accounts om zo altijd het laatste nieuws te ontvangen 😉

Reacties