Hans van Schip
2 januari 2014 13:22
door Hans van Schip
Categorie:
Facebook

Afmetingen van afbeeldingen voor de Facebook Pagina

De juiste afmetingen van afbeeldingen voor de Facebook Pagina verzameld in een handige Infographic!

Als je profielen maakt voor jouw Social Media kanalen heb je vaak problemen met de juiste afmetingen van afbeeldingen. Je upload afbeeldingen zoals gevraagd wordt, maar deze worden dan niet juist weergegeven. Een deel ontbreekt of er vindt een vreemde aanpassing of verkleining plaats.

Om dan de juiste afmetingen van afbeeldingen voor dat profiel of die pagina te vinden, blijkt nogal eens lastig.
Daarom ging ik op zoek naar leuke en vooral goede en volledige hulpmiddelen die wel alle afmetingen van afbeeldingen voor Social Media profielen laten zien. Deze zal ik allemaal plaatsen op het Bedrijven Blog, te beginnen met de juiste afbeeldingen voor Facebook.

Afmetingen van afbeeldingen voor de Facebook Pagina

Hieronder een handige infographic met alle afmetingen van afbeeldingen voor jouw FacebookPagina, de zogenaamde “FanPage”

Facebook Cheat Sheet : Afmetingen van afbeeldingen Facebook Pagina

Bron TechWyse Internet Marketing

Succes met het aanmaken van jouw Facebookpagina. Wil je meer info over Social Media en in het bijzonder Facebook? Deze info haal je uit de artikelen in de categorie Facebook.
Kom je er toch nog niet uit, stel dan hieronder in de reacties jouw vraag en ik help je graag verder.

Niet zo handig in het bewerken van afbeeldingen in de daarvoor bedoelde programma’s? Omdat het niet jouw ding is of omdat je simpelweg die programma’s niet hebt. Er is een handige website waar je makkelijk Facebook afbeeldingen aanpast die je op je computer hebt staan. Naast die mogelijkheid voor Facebook afbeeldingen vindt je daar diezelfde mogelijkheid voor alle andere Social Media. Je kan ze snijden, bijwerken, draaien, spiegelen, filters eroverheen plaatsen, etc.

Inmiddels heb ik, zoals beloofd in het begin van deze post, ook hulpmiddelen voor de afmetingen van afbeeldingen voor andere Sociale Netwerken geplaatst hier op het Bedrijven Blog Nederland. Ga bijvoorbeeld eens naar de afmetingen voor Google+ afbeeldingen die ik ook in een mooie en vooral complete cheat sheet infographic vond.

Reacties