Redactie
30 mei 2024 15:55
door Redactie
Categorie:
MKB-nieuws

Breng uw bedrijf nog beter in beeld met lichtreclame

Bedrijfspanden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er kleine en grote winkels in het stadshart of de dorpskern, maar ook zien we tal van moderne en traditionele panden die worden gebruikt als kantoor- of praktijkruimte. Daarnaast zijn er ook nog vele soorten ondernemingen die zich hebben gevestigd op een bedrijven- of industrieterrein. Natuurlijk heeft elk bedrijfspand zijn eigen uitstraling en uiteraard is het belangrijk om te zorgen voor een goede herkenbaarheid. Zo is het altijd een goed idee om de naam van uw bedrijf of organisatie op of bij de gevel te vermelden. Afhankelijk van het soort pand, kunt u onder meer kiezen voor diverse soorten lichtreclame. 

Lichtreclame in vele soorten en maten 

Overweegt u zelf om lichtreclame op uw pand aan te brengen? Dan heeft u de keuze uit onder meer lichtbakken op maat, 3D letters en andere vormen van signing. Gespecialiseerde ontwerpers van lichtreclame denken graag mee over de ideale vorm en uitvoering voor uw specifieke pand. Het is immers de bedoeling dat de lichtreclame zorgt voor een mooie aanvulling, zonder storend te worden. Kies daarom liever niet voor knipperende reclame, maar ga voor hoge kwaliteit lichtbakken op maat. Een extra voordeel hiervan is dat de hoogwaardige en op maat gemaakte lichtreclame zorgt voor een versterking van de merkbeleving. Bovendien heeft de kwaliteit van de signing een positief effect op de klantperceptie van uw imago. 

Een lichtbak op maat bestellen 

Lichtbakken op maat zijn de perfecte keuze voor uw zakelijke pand. Ze zijn verkrijgbaar in standaardformaten met een vierkante of ronde vormgeving, maar ook kunt u kiezen voor een geheel gepersonaliseerde vorm. Denk bijvoorbeeld aan een perfecte vertaling van uw bedrijfslogo, inclusief beeldmerk. Een dergelijke uitvoering zorgt voor een creatieve uitstraling, waardoor uw bedrijf nog sneller herkend wordt en positiever binnenkomt bij uw klanten, bezoekers of gasten. Een lichtbak op maat is geschikt voor allerlei branches. Denk bijvoorbeeld aan de horeca, maar ook aan opticiens, slagers, poeliers of kapperszaken. 

3D signing aan uw gevel 

Een andere manier om uw bedrijfsnaam en -logo nog beter in beeld te brengen, is via hoogwaardige signing door lichtreclame en 3D letters. Het driedimensionale effect van de letters maakt dat uw bedrijfsnaam er letterlijk en figuurlijk uitspringt. Zo valt uw pand nog meer op en zien bezoekers en passanten direct waar u voor staat. Kiest u voor verlichte doosletters? Dan bent u verzekerd van een nog hogere attentiewaarde, zelfs gedurende de avond en nacht. Niet alleen merken mensen uw naam op terwijl ze langs uw pand komen, maar ook blijft de naam of de boodschap op uw gevel nog beter hangen. Dit heeft weer een positief effect op uw verkopen. We zijn immers allemaal geneigd om bij een aankoop te kiezen voor een bedrijf dat bekend klinkt en dat een goede indruk bij ons heeft achtergelaten. 

Zelf lichtreclame op maat bestellen? Laat u goed adviseren! 

Wilt u zelf gevelreclame laten aanbrengen op uw bedrijfspand, maar weet u niet precies wat de beste optie is? Neem dan helemaal vrijblijvend contact op met een specialist in lichtreclame. Hier kan men u alles vertellen over de vele voordelen van 3D signing en andere lichtreclame op maat. U kunt uw eigen ideeën meebrengen naar een persoonlijk gesprek, maar ook kunt u een plan op maat laten opstellen door de specialisten binnen deze zaak. Op die manier weet u zeker dat u tot de juiste keuze komt. Zodra de nieuwe lichtreclame eenmaal aan uw gevel hangt, zult u al snel een positief effect opmerken. 

Reacties