Kees de Jager
26 april 2013 11:30
door Kees de Jager
Categorie:
MKB-nieuws

Column Kees de Jager – De Rock & Rolstoel

Regeren is vooruitzien, en voor ouwe rockers wordt het in de nabije toekomst afzien. Mijn advies: Speel daar op in als slimme ondernemer!

De komende jaren worden al die hardrockers uit de seventies en eighties, oud en/of gehandicapt. Hun door ‘seks, drugs and rock & roll’ uitgewoonde lichamen snakken naar rust. Maar dan wel in stijl natuurlijk. Het liefst in een Rock & Rolstoel. Een niche markt, met explosieve groeikansen.

column Kees de Jager

De Rock & Rolstoel

Deze stoel rockt en rolt. Heavy metal in een licht metalen uitvoering. De zitting bekleed in Deep Purple en actueel oranje. Hij loopt niet op AC/DC, maar op pure muscle power. Je haalt er een snelheid mee die de stones rolling uit de straat laat springen.

Uiterst geschikt om naar een benefiet afscheidsconcert van oude rockers te gaan, en als bejaarde ‘Speedking’ geld in te zamelen voor je oude dag. MIsschien kun je er zelfs mee runnen op de highway (blijf wel op de vluchtstrook), en met ‘lookin’ for adventure’ dromen van de tijd toen je nog ‘Born to be wild’ was.
Let ook op de details van deze Easy Rider. Standaard een asbak gemonteerd waar een flinke joint in past. Zie rechter foto, boven de ‘all terrain’ band. Ik bedoel maar.

Deze Rock & Rolstoel is ontworpen en gebouwd door Patrick uit Utrecht.
Hij was rolstoeltechnicus bij een groot bedrijf voor revalidatietechniek, maar de vestiging waar hij werkte werd opgeheven. Net als vele anderen stoort hij zich aan de harde bezuinigingen op hulpmiddelen. ‘Voor persoonlijke aanpassingen, laat staan voor customizen, is geen geld meer’ zegt hij.

Vanuit zijn creativiteit, vakmanschap, een beetje rebellie, en een heleboel voor de lol, heeft hij deze Rock & Rolstoel gemaakt. Hij is te koop. Er gaat een gerucht dat dhr. M. Jagger al belangstelling getoond heeft.

Wilt u meer informatie over de Rock & Rolstoel, neem dan contact op met de redactie van Bedrijven Blog Nederland of kees de Jager.

Reacties