Hans van Schip
18 maart 2013 16:12
door Hans van Schip
Categorie:
MKB-nieuws

Dag van de zelfstandige – ZZP

zelfstandige-ZZP

Dag van de Zelfstandige

Speciaal voor Zelfstandigen Zonder Personeel, zogenaamde ZZP’ers, vindt komende woensdag in Utrecht de 6e landelijke dag van de zelfstandige plaats. Een evenement waar de ZZP’er veel nuttige informatie krijgt.

Het algemene thema van dit jaar is “Brood op de plank”. Op de dag van de zelfstandige is er een uitgebreid programma voor de ZZP’er. Naast een interessant en uitgebreid sprekersprogramma kan je als ZZP’er wijzer worden op gebieden zoals onder andere:
– Nieuwe opdrachten binnenslepen – Acquisitie.
– Prestaties verbeteren.
– Fiscaliteiten en Belastingdienst.
Inschrijven voor alle praktische activiteiten doet u hier.

Nieuw op de dag van de zelfstandige

Een speciale nieuwe activiteit dit jaar is het zogenaamde “Opdrachtenplein”. Er worden dus daadwerkelijk opdrachten vergeven tijdens de dag omdat op het opdrachtenplein opdrachtgevers en intermediairs opdrachten aanbieden. je kan direct met de partijen in gesprek gaan en ervoor zorgen dat je met de klus naar huis gaat. Zo zorgt deze dag dus letterlijk voor brood op de plank.

Deze dag vindt plaats in het hoofdkantoor van de RaboBank in Utrecht. De kosten voor de dag van de zelfstandige zijn gelukkig erg laag gehouden. € 45,00 exclusief BTW voor niet leden van PZO en € 25,00 voor leden van PZO. Op de dag lid worden kan ook en dan ontvang je alsnog de € 20,00 verschil retour. Alle gedetailleerde informatie en mogelijkheid tot registreren vindt je op de speciale site.

Bron: MKB Nederland

Reacties