Sander Wijdemans
25 augustus 2020 17:19
door Sander Wijdemans
Categorie:
Marketing

Kassasysteem horeca

Als professionele horecaondernemer stel jij terecht hoge eisen aan je kassasysteem. Het systeem moet intuïtief werken, met een touchscreen te bedienen zijn, je wilt eenvoudig gerechten en prijzen aanpassen én je wilt altijd realtime inzicht in je omzet. booq POS , hét kassasysteem voor de horeca, biedt het je allemaal.

Kassasysteem horeca

De horeca en een goed kassasysteem gaan hand in hand. Deze kassasystemen, ofwel “point-of-sale” systemen (POS) vergemakkelijken het bestellen en betalen voor zowel klant als personeel. Het betere pos-systeem biedt zelfs opties tot personeelsbeheer of automatisch voorraadbeheer. De markt is zeer groot, en is in de laatste tijd alleen maar verder gegroeid.

Als restaurant, café of ander horeca-etablissement heeft het veel zin om in een pos-systeem te investeren, maar welke is nou het beste? Is het beter om een abonnement op een goedkoper systeem af te sluiten en dat later uit te breiden, of investeer je direct in de features die jou tijd en geld zullen besparen? Hoeveel waar krijg je voor je geld, welk systeem is schaalbaar en wat heeft jouw zaak nou specifiek nodig?

Het beste kassasysteem horeca op de markt

booq POS is een onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden oplossingen voor elke ondernemer in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. En groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

Het juiste team, het lekkerste aanbod, 100% gastvrijheid: werken in de horeca is topsport! Daarbij wil je dat het kassasysteem je bedrijfsvoering optimaal ondersteunt. Wil je een kassasysteem horeca kopen dat mobiel, flexibel, betaalbaar en eenvoudig in gebruik is? 

Dan ben je bij multiplatform booq aan het juiste adres. Met de software en app van booq verander je iedere smart device, van tablet tot smartphone of industriële handheld, in een handomdraai in een volwaardig verkooppunt. 

De responsive kassa-indeling schaalt op elk apparaat met je mee. Denk bijvoorbeeld aan onze iPad kassa’s. Je stelt zelf je eigen horeca kassasysteem samen waarbij je de keuze hebt uit iOS, Android en Windows device, mobiele horeca handheld kassa’s of onze eigen stootvaste hardware. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Reacties