Sander Wijdemans
24 oktober 2022 14:43
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Maak kennis met L’OUI: de cocktail machine die iedere horecagelegenheid kan gebruiken

Nu de weersvoorspellingen er wat positiever uitzien en restaurants en café’s weer tot laat open zijn, vliegen de cocktails van de balie. Cocktails worden steeds vaker verkozen boven normale likeur, vooral tijdens de warme lente- en zomermaanden. Deze drankjes zien er kleurrijk uit, zijn een heuse smaakexplosie en staan goed op foto’s. 

De stijgende temperaturen zorgen er echter ook voor dat horecagelegenheden steeds drukker worden. De werkdruk die op de bartenders rust om foutloos te presteren, groeit. Maak kennis met L’OUI: dé cocktail machine die iedere horecagelegenheid achter de bar kan gebruiken!

Horecapersoneel is nu harder nodig dan ooit

Ongetwijfeld heeft de coronacrisis gezorgd dat de winst van veel horecabedrijven tijdelijk stagneerde.  Daarnaast hebben veel ondernemingen hun deuren moeten sluiten en moesten zij personeel ontslaan. Toen de restaurants en café’s langzamerhand weer open mochten, hadden eigenaren wat moeite met het aannemen van nieuw personeel; niet veel mensen waren nog geïnteresseerd in een twijfelachtige baan. 

Aziatische landen hadden hier al lang een oplossing op. Zij hebben robots geïntroduceerd in zowel horecagelegenheden als in zorginstellingen en maken al jaren gebruik van de ondersteuning die de geavanceerde apparaten kunnen bieden. In de huidige tijd zijn horecamedewerkers harder nodig dan ooit.

Robots worden steeds populairder in de horeca

Robots worden al breed ingezet als serveerders in restaurants. Ze ontvangen gasten, wijzen ze naar hun tafel en nemen zelfs orders op. Daarnaast weten de robots precies welke tafels geserveerd moeten worden en is er geen ruimte voor fouten in hun programmering. 

L’OUI is een uitstekend voorbeeld van een robot die de horeca opmerkelijk goed steunt. Deze robotische bartender maakt binnen een mum van tijd de beste cocktails voor klanten, zonder dat hier een specialist voor nodig is. Het gebruik van robots in de horeca wordt steeds breder geaccepteerd, en er wordt voorspeld dat dit het nieuwe normaal wordt. 

Een investering voor in de toekomst

Door het gebrek aan fouten is L’OUI een ware investering voor in de toekomst. L’OUI kan ruim 80 cocktails per uur maken en gaat efficiënt te werk. Normaal gesproken komt er bij het maken van cocktails veel verspilling kijken. L’OUI is echter een cocktail machine die precisiewerk uitvoert, waardoor hier geen sprake van is. Kortom, alle glazen worden optimaal gevuld. Dankzij deze nauwkeurigheid van L’OUI, zorgt hij keer op keer voor cocktails en mocktails die gelijk zijn in smaak, in tegenstelling tot bartenders die ieder drankje verschillend maken. Het resultaat? Een perfecte smaakexplosie in een cocktail die alle aanwezige smaken balanceert. 

Op dit moment maakt L’OUI al ontzettend veel soorten cocktails, waaronder de bekende Pornstar Martini, de geliefde Pina Colada en allerlei soorten Mojito’s. De kwaliteit van drankjes die door L’OUI gemaakt zijn, is duidelijk te proeven. Van plan om een avondje luxe te gaan dineren? Bestel vooral een cocktail bij L’OUI en ervaar de kwaliteit zelf!

Reacties