Priscilla-Fleur Hellemons
5 maart 2015 10:25
door Priscilla-Fleur Hellemons
Categorie:
MKB-nieuws

Mobiele betalingen ontvangen, altijd en overal: Zo verhoogt u uw omzet!

Maak mobiele betalingen mogelijk met een mobiele betaalpagina en verhoog uw omzet! Een korte uitleg.

Het gebruik van tablets en smartphones neemt nog steeds exponentieel toe. Deze devices zijn de verkoopkanalen van nu en zeker van de toekomst. Een goede gebruiksvriendelijke betaaloplossing is cruciaal om uw producten en diensten mobiel te kunnen verkopen.

U creëert met een mobiele betaalmethode een extra verkoopkanaal naast uw huidige afzetmarkt en beantwoordt de wens van uw klanten om via mobiele devices bij u te kunnen kopen. Consumenten kunnen met het mogelijk maken van mobiele betalingen altijd en overal aankopen bij u doen.

Mobiele betalingen via de mobiele betaalpagina

Mobiel betalen - blog buckaroo - 2Met Buckaroo biedt u de mogelijkheid om betalingen te ontvangen via een mobiele betaalpagina met verschillende betaalmethoden voor een app of mobiele shop. Deze betaalpagina’s zijn volledig op te maken in de eigen look en feel van uw webwinkel.

Alle betaalpagina’s van Buckaroo zijn responsive uitgevoerd waardoor het niet uitmaakt of de betaling plaatsvindt op smartphone, tablet of gewoon in de internetbrowser.

De betaalpagina’s passen zich automatisch aan op het formaat van het gebruikte beeldscherm. Dit verhoogt de conversie op uw website en zorgt voor een gebruiksvriendelijkere ervaring. Zo verhoogt u met mobiele betalingen uw omzet! Voor elk bedrijf en ieder concept is er een passende betaalmethode beschikbaar.

Welke betaalmogelijkheden mobiel aanbieden?

Eigenlijk is het het best om alle gangbare betaalmethoden ook mobiel aan te bieden. Zo biedt Buckaroo iDEAL, PayPal, creditcards, Achteraf betalen en binnenkort ook MasterPass als mobiele betaalmethoden aan.

sepa credit transferNatuurlijk kunt u al onze overige betaalmethoden zoals Sepa Direct Debit (machtiging) en SEPA Credit Transfer (overboeking) ook gewoon aanbieden via uw mobiele betaalpagina.

Als u vandaag start met mobiele betalingen bij Buckaroo kunt u morgen nog ‘live’ zijn met een mobiele betaalpagina.

Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust 030-7115000. Wij helpen u graag.


Reacties