Hans van Schip
5 januari 2017 15:43
door Hans van Schip
Categorie:
MKB-nieuws

Onderzoek dienstverlening door accountantskantoren aan het MKB

Een onderzoek naar de dienstverlening door accountantskantoren aan het MKB? Inderdaad… Het Bedrijven Blog Nederland werd door Floor Florentinus benaderd met de vraag of wij haar wilden helpen met een onderzoek dat zij momenteel doet in verband met de afronding van haar studie bedrijfskunde.

Floor FlorentinusUiteraard schrijft zij de bekende scriptie die hoort bij het afstuderen, maar daarvoor doet Floor onder andere onderzoek naar de optimalisatie van de dienstverlening van een accountantskantoor.

Een onderdeel hiervan is een enquête-onderzoek naar de behoefte van het MKB met betrekking tot accountantsdiensten. Graag helpen wij haar door middels het blog en de Social Media de enquête, behorend bij dit onderzoek, te verspreiden.

Na de afronding zullen de uitkomsten van de enquête en de conclusies uit het onderzoek op het Bedrijven Blog Nederland gepubliceerd worden.

Doet u mee aan het onderzoek naar de behoefte van accountantsdiensten binnen het MKB?

Help Floor afstuderen! Het is heel eenvoudig en vraagt slechts een paar minuten van uw tijd.

Bent u ondernemer, vul dan alstublieft snel (5 min) de enquête in.

Doe mee aan het onderzoek naar dienstverlening door accountantskantoren aan het MKB

Uw input wordt door Floor en ons enorm gewaardeerd. Wanneer u na de afronding van het onderzoek het complete onderzoek en de resultaten wilt ontvangen, stuurt u ons een bericht zodat zij u de resultaten en het rapport zal toesturen. Een samenvatting en korte conclusie zal hier gepubliceerd worden.

Reacties