Hans van Schip
12 februari 2014 09:57
door Hans van Schip
Categorie:
Facebook

Social Media Strategie: Overzicht belangrijkste sociale netwerken – Infographic

Het bepalen van jouw Social Media Strategie begint bij de keuze van de juiste sociale netwerken. Daarom hieronder een duidelijke Infographic die de belangrijkste sociale netwerken die we in Nederland gebruiken toelicht.

Al eerder heb ik geschreven over de verschillende sociale netwerken. Wat ze doen, hoe ze werken en wat jij moet kunnen om een bepaald sociaal netwerk te gebruiken. Ook over de beste tijdstippen om te posten en hoe je dat doet is er al uitgebreid uitleg geweest. Deze Social Media uitleg werd al meer dan 400 keer gedeeld, waarvoor dank ­čśë

Nu mocht ik een zeer duidelijke en no-nonsense Infographic van Leverage New Age Media gebruiken die per sociaal netwerk laat zien wat voor soort netwerk het is, wat het precies doet, waar de mogelijkheden liggen en hoeveel actieve gebruikers er zijn. Handig als je de Social Media Strategie voor jouw bedrijf wil bepalen.

Met alle verschillende sociale media die nu gebruikt worden, dacht ik dat het wel leuk zou zijn om te komen met een infographic die de meest populaire sociale verkooppunten in verteerbare stukjes breekt en de voordelen per social netwerk laat zien plus hoe je die het beste kan gebruiken. Onder de Infographic geef ik nog een aantal links naar andere uitleg artikelen met betrekking tot jouw Social Media Strategie.

Social Media Strategie: Belangrijkste sociale netwerken Infographic

Social Media Strategie: overzicht sociale netwerken in Nederland

Overzicht van de belangrijkste sociale netwerken – klik op de infographic om deze groot te bekijken

Overige Info, Hulp en TIPS voor jouw Social Media Strategie

Op het Bedrijven Blog Nederland wordt continu over nieuws en wijzigingen met betrekking tot de verschillende sociale netwerken geschreven. Deze kan je bekijken in de categorie Social Media door daar op het betreffende netwerk te klikken. Als je jouw Social Media Strategie gekozen hebt kan je hier per sociaal netwerk op de hoogte blijven van de werking en (nieuwe) functionaliteiten.

In het begin noemde ik onder andere het artikel over de verschillende sociale netwerken. Daar zie je veel uitleg, toelichting en tips per sociaal netwerk. Daarnaat zie je ook zeer veel belangrijke informatie en uitleg in:

Linkbuilding of Social Media? Wat is belangrijk en hoe doe je dat!
Download gratis ÔÇť10 Strategie├źn met TwitterÔÇŁ
Hoe groot is Social Media op dit moment?
SEO: Focus minder op linkbuilding en meer op gebruiksvriendelijkheid plus Social Media

Succes met jouw Social Media Strategie!
Als je vragen of opmerkingen hebt, hoor ik het natuurlijk graag. laat dan een reactie achter of stuur mij een bericht.


Reacties