Pierre Bruin
23 januari 2023 10:48
door Pierre Bruin
Categorie:
Algemeen

Waarom handdoek bedrukken voor bedrijven een MUST is

Bedrukte handdoeken zijn een geweldige manier om uw bedrijf, vereniging of (sport)club zonder enige moeite bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Een goede handdoek is een luxeartikel en wordt vaak gebruikt in sportscholen, stranden, in hotels en zelfs in en rondom het huis. Door zelf handdoeken te laten personaliseren zorgt u voor een grotere zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie, dit kan leiden tot meer naamsbekendheid, loyaliteit, verkoop of leden.

Bedrukte handdoeken zijn eenvoudig aan te passen aan uw specifieke marketing en branding behoeften. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren, maten en stijlen. Daarnaast kunt u natuurlijk de naam van uw organisatie en het logo op de handdoeken laten bedrukken.

Bedrukte handdoeken zijn dus de ideale manier om uw merknaam en logo onder de aandacht te brengen. 

Keuze uit verschillende formaten en verschillende kleuren.

De voordelen op een rijtje:

Om u meer inzicht te geven in het belang van bedrukte merchandise voor uw bedrijf, vereniging of (sport)club zijn hier de grootste voordelen van het gebruik van bedrukte handdoeken voor u onder elkaar gezet:

  1. Bedrukte handdoeken zorgen voor extra zichtbaarheid voor uw bedrijf, vereniging of club. Handdoeken worden vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals stranden, zwembaden en sportscholen. Als uw logo of naam op deze handdoeken staat zal dit dus vaak gezien worden door potentiële klanten of leden.
  2. Het bedrukken van handdoeken is een kostenefficiënte manier van adverteren. het laten maken van deze handdoeken is betaalbaar en ze hebben een lange levensduur.
  3. Een handdoek bedrukt met de naam en het logo van uw bedrijf is uiterst geschikt als relatiegeschenk. Het is een leuke manier om uw waardering te tonen aan uw leden, klanten of relaties.
  4. Gebruiksgemak, handdoeken worden op dagelijkse basis gebruikt waardoor de mensen uw merknaam en logo vaak zullen zien. hierdoor zal uw bedrijf blijven hangen.
  5. Bedrukte handdoeken zijn goed voor de branding van uw bedrijf. het is een effectieve manier om een consistent en professioneel beeld van uw merk of organisatie te creëren.

Handdoeken bedrukken voor bedrijven? Bij T-shirts.nl heeft u een ruime keuze uit type handdoek, kleur maar ook bedrukken of borduren. 

Reacties