Sander Wijdemans
9 januari 2023 21:15
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Zo zorg je voor de beveiliging van jouw cryptomunten

Heb je een flinke investering gemaakt in cryptomunten? Dan gaat hier vaak veel geld mee gepaard. Tegenwoordig is het namelijk niet goedkoop om in te stappen bij de cryptowereld. Je moet er daarom voor zorgen dat jouw investering ook op de juiste manier beschermd is. Als je hier zelf weinig verstand van hebt, kun je de hulp van een professional inschakelen. Een van de professionals die jou hierbij kan helpen, is Amdax. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je de beveiliging voor de crypto wilt regelen? Hieronder lees je hoe je jouw vermogen beheer en wat je zelf kunt doen.

Hoe kan ik geld verdienen op de cryptomarkt

Een wallet met verschillende sleutels

Het beveiligen van jouw cryptomunten gebeurt door middel van de wallet waarin je deze plaatst. Deze wallet is vaak online en is voorzien van meerdere sleutels. Een van de sleutels is het wachtwoord om binnen te komen en de andere sleutel heb je nodig om de transacties te maken. Zo kun je er in eerste instantie voor kiezen om de cryptomunten bij de broker te laten staan, maar ook een transactie te maken naar een aparte wallet van Amdax. De extra laag van beveiliging is dan al aangebracht en je kunt van hieruit ook bepalen hoeveel van het vermogensbeheer je overlaat aan een expert en wat je eventueel nog zelf kunt doen.

Jouw cryptomunten veel waard

Jouw crypto veilig bewaren betekent vooral dat je verschillende soorten beveiliging aanbrengt om criminelen en hackers geen kans te geven. Deze zijn immers altijd uit op cryptomunten, omdat deze veel geld op kunnen leveren. Waar je eerst nog een munt aanschafte voor een laag bedrag is een munt nu al duizenden euro’s waard. Hoe meer je in jouw wallet hebt opgeslagen, hoe groter de kans is dat criminelen hierin geïnteresseerd zijn. Je kunt daarom ook een deel van de munten overschrijven naar het vermogensbeheer van een expert, zodat je jouw kansen spreidt. Een deel van de munten houd je dan nog over om op korte termijn mee te handelen en winsten te behalen met jouw cryptomunten.

Bepaal zelf wat je uitbesteedt

Als je jouw crypto veilig bewaren wilt bij een professional bepaal je zelf hoeveel je uit handen geeft. Zo kun je bijvoorbeeld jouw volledige investering in handen geven van een professional, waarna deze voor jou bepaalt wanneer je de meeste winsten behaalt. Echter kun je jouw investering ook alleen onderbrengen, waarna je het handelen zelf uitvoert of jouw munten voor langere tijd laat staan. Zo is alles veilig en weet je zeker dat jouw investering ook meer geld op kan leveren. Je hebt hiermee een goede beveiliging en een mooi spaarpotje voor de toekomst. Professionals gaan jou hier alleen nog maar bij helpen en nieuwe inzichten bieden.

Reacties