Sander Wijdemans
17 januari 2024 13:30
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Bureaustoelen voor kantoor vinden

Een kantoorruimte inrichten met kantoormeubelen, is snel gedaan wanneer je de showroom van meubelgigant Dijkgraaf bezoekt. Hier is een ruim assortiment beschikbaar aan uiteenlopende stijlen in kantoormeubelen, waaruit je een keuze kunt maken. De laatste trends binnen de kantoorbranche worden nauwlettend in de gaten gehouden, zodat jouw kantoorruimtes stijlvol en praktisch worden ingericht. Het is mogelijk om kantoormeubelen, zoals stoelen, tafels of kasten, aan te schaffen tegen een eerlijke prijs. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kantoormeubilair te leasen of huren. Om je te ontzorgen, wordt effectief met je meegedacht naar oplossingen om kantoorruimtes stijlvol in te richten. Profiteer van een ruim aanbod dat zowel online als fysiek te bezichtigen is.

Bureaustoelen voor kantoor vinden

Ergonomische bureaustoelen

Als onderdeel van de kantoorinrichting mogen goede ergonomisch verantwoorde bureaustoelen uiteraard niet ontbreken. Werknemers brengen immers veel tijd door achter een bureau en het is daarbij belangrijk dat je in een goede positie zit. Een bureaustoel dient te voldoen aan Arbo voorwaarden, zodat het personeel geen klachten krijgt in de nek of schouders. Je wilt voorkomen dat er fysieke klachten ontstaan. Dijkgraaf is gespecialiseerd in het aanleveren van ergonomisch verantwoorde kantoormeubelen, waaronder bureaustoelen. Binnen een ruim assortiment kun je kiezen voor A-merken als Interstuhl, Rovo, HAG, Giroflex, Herman Miller of Rhde & Grahl. Er is tenminste een 30-tal verschillende soorten bureaustoelen, die je kunt uitproberen bij een bezoek aan de showroom in Apeldoorn. Alle ARBO bureaustoelen voldoen aan de NEN-normen, waarbij je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn deze stoelen volgens een aantrekkelijk design ontworpen.

Kantoormeubilair huren of kopen

Het inrichten van kantoorruimtes kan een flinke investering zijn. Wanneer hier niet direct budget voor is, biedt Dijkgraaf de mogelijkheid tot het leasen of huren van kantoormeubilair. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen, maar profiteer je wel alsnog van uitstekende meubelen, zoals bureaustoelen, bureautafels, of kantoorkasten. In het leasecontract zijn bovendien onderhoud, reparaties en vervanging inbegrepen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het inrichten van kantoor- of vergaderruimtes is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Kantoormeubelen zijn direct uit voorraad beschikbaar, waardoor deze snel op locatie kunnen worden geleverd. Met 50 jaar ervaring kunnen ergonomische adviseurs je voorzien van deskundig advies rondom design, koop of verhuur en verantwoord meubilair volgens Arbo eisen.

Verantwoord werken op een bureaustoel

Werkgevers zijn verplicht om veiligheid te bieden op de werkvloer, waarbij veilig werken is niet enkel gericht op daadwerkelijk bedrijfsactiviteiten. Ook de houding waarin je dagelijks werkt op kantoor is belangrijk voor de algehele gezondheid van werknemers. Bij Dijkgraaf kun je kiezen uit verschillende soorten zit-sta meubilair, die afwisseling tijdens het werken mogelijk maakt. Daarnaast zijn er diverse soorten bureaustoelen waaruit gekozen kan worden, die bijdragen aan een optimale zithouding zolang je achter een laptop of computer werkt. Ervaren experts bij Dijkgraaf op gebied van ergonomisch verantwoorde kantoormeubelen denken met je mee en zorgen ervoor dat de juiste bureaustoelen, tafels en overige kantooraccessoires samenkomen in een stijlvolle inrichting. 

Reacties