Sander Wijdemans
30 oktober 2019 15:57
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest? 4 originele ideeën

Bedrijfsfeest organiseren 4 ideeën voor een origineel bedrijfsfeest

Veel organisaties zijn zich er inmiddels van bewust dat het regelmatig geven van een bedrijfsfeest niet alleen gezellig maar ook heel nuttig is. Personeel dat zich gewaardeerd voelt, is immers meer tevreden en productiever. Daardoor zullen ze met meer plezier voor de organisatie werken en minder snel van baan wisselen. Bovendien is het voor iedereen binnen de organisatie leuk om elkaar eens in een meer informelere sfeer te spreken. Kortom, een personeelsfeest is goed voor de medewerkers, het team en het bedrijf! Wanneer jij dit jaar het jaarlijkse bedrijfsfeest mag organiseren mag je dus gerust wat tijd steken in het bedenken van een leuke activiteit. Wij zetten alvast 4 originele ideeën op een rij!

80’s & 90’s feest op kantoor

Bedrijven die jaarlijks een spectaculair bedrijfsfeest organiseren, trekken niet alleen de aandacht van het eigen personeel, maar ook van mogelijk toekomstig personeel. Zorg dus dat het een geweldig feestje wordt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke 80’s & 90’s party op kantoor? Huur een professionele personeelsfeest DJ in die de hele avond de allerbeste dansmuziek en meezingers draait. Hoe leuk is het als de hele organisatie met de voetjes van de vloer gaat?

Een barbecue met het personeel

Je ziet je collega’s natuurlijk het hele jaar door, maar echt tijd om bij te kletsen is er lang niet altijd. Organiseer daarom een leuke barbecue met collega’s, zodat je elkaar onder het genot van een hapje en drankje nog beter kunt leren kennen. Heb je een klein budget? Dan kun je een zomerse barbecue goedkoop organiseren door stokbroden, (alcoholvrije) biertjes, bakken salade en kip en hamburgers in te slaan. Wil je groter uitpakken? Bij veel cateraars kun je luxe kant-en-klare barbecuepakketten bestellen voor de gehele organisatie!

Boek een dinnershow

Wil je geen klassiek bedrijfsfeest organiseren en is het buiten te koud of te nat voor een zomerse barbecue? Overweeg dan eens om een dinnershow te boeken. Tijdens een dergelijke show wordt een heerlijke maaltijd gecombineerd met een spectaculaire show. Geniet met de hele organisatie van een culinaire maaltijd, terwijl je wordt vermaakt met leuke optredens. Ideaal voor kleine organisaties!

Een quiz of spelshow

Wil je een gezellige avond met hapjes en drankjes, combineren met een interactief element? Dan kun je bij veel organisaties een leuke pubquiz of spelshow boeken. Behalve dat de vragen vaak zorgen voor de nodige hilariteit is het ook een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen. Het samenwerken in teams is bovendien goed voor de samenhorigheid. Succes gegarandeerd!

Reacties