Sander Wijdemans
12 maart 2020 11:28
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Pasen 2020: 5 originele paasgeschenken voor bedrijven

Pasen 2020 5 originele paasgeschenken voor bedrijven

Het paasfeest staat alweer bijna voor de deur. Dit is een leuke gelegenheid om eens uit te pakken met een bedrijfslunch of -ontbijt en met jouw personeel stil te staan bij de jaardoelen of behaalde resultaten. Of misschien wil je jouw werknemers of klanten wel bedanken voor hun inzet door het uitdelen van paasgeschenken. In dit artikel vind je een aantal originele paasgeschenken voor bedrijven. Geschikt voor iedere branche!

1. Waardebon voor een paasbrunch

Bij het paasfeest denken we direct aan een uitgebreid ontbijt of lunch. Familie en gekookte eitjes mogen hier natuurlijk niet ontbreken. Heb je geen tijd (of plaats) een paasbrunch op kantoor te organiseren? Of gun je jouw werknemers deze tijd misschien juist met familie? Een waardebon als paasgeschenk voor personeel is heel persoonlijk en zal zeker worden gewaardeerd.

Toch zelf aan de slag? Lees dan dit artikel: Een (paas)brunch organiseren voor jouw personeel? 4 tips!

2. Een doosje paaseitjes

We zeiden het zojuist al even: eieren mogen tijdens het Paasfeest niet ontbreken. Wil jij originele paasgeschenken uitdelen die wel herkenbaar zijn voor het Paasfeest? Denk dan eens aan een doosje paaseitjes van chocolade! Er zijn zelfs bedrijven die de paaseitjes met logo kunnen bedrukken. Zo’n paasgeschenk dat speciaal voor jouw bedrijf is gemaakt is helemaal 2020-proof. Pluspunt: deze paasgeschenken zijn ook geschikt voor personeel dat niet van een gekookt ei houdt.

3. Macarons

Wil jij klanten en personeel voor Pasen relatiegeschenken geven van een iets chiquere aard? Macarons zijn er in allerlei vrolijke kleuren en passen als paasgeschenken bij ieder bedrijf. Met deze paasgeschenken straal jij zeker klasse uit.

4. Narcissen

Nog zo’n typisch paas-product is een bosje narcissen. Deze vrolijke gele bloemen hebben niet veel verzorging nodig en blijven vaak lang mooi. Een bosje narcissen is dus echt een paasgeschenk dat geschikt is om aan personeel te geven. Geef de bloemen een paar dagen van tevoren en laat iedereen ze op zijn of haar bureau zetten. Zo komen jullie met zijn allen helemaal in de Paassfeer!

5. Adopteer een kuikentje

Voor Pasen eten jullie natuurlijk een biologisch eitje dat rechtstreeks van de boer komt (of gewoon een eitje met het drie sterren keurmerk uit de supermarkt, natuurlijk). Aan dat lekkere Paaseitje wil jij geen naar gevoel overhouden. Hoe mooi is het om voor Pasen een kip te adopteren? Er hoeft geen ruimte vrij te worden gemaakt op kantoor; de geadopteerde kippen blijven van de boer en hebben daar alle ruimte om te scharrelen. En jullie eten vanaf nu bij de lunch heerlijke biologische eieren. Dat zijn nog eens originele paasgeschenken!

Reacties