Sander Wijdemans
9 november 2021 08:37
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Personeelsuitje op de Waddeneilanden? Hier moet je op letten

#Advertorial

Veel Nederlanders gaan naar de Waddeneilanden om eens lekker uit te waaien. Daarnaast zijn deze eilanden een populaire locaties voor personeelsuitjes. Lijkt het je ook wel wat om het volgende bedrijfsuitje op één van de Waddeneilanden te organiseren? Dan moet je rekening houden met een aantal zaken. Er komt namelijk meer kijken bij een bedrijfsuitje op de Wadden dan een uitje op het vasteland. Om te voorkomen dat je bij het organiseren van zo’n personeelsuitje de mist in gaat, vertellen wij je in deze tekst waar je op moet letten.

Personeelsuitje op de Waddeneilanden Hier moet je op letten

Welke activiteit past het beste bij jouw personeel?

De Waddeneilanden mogen dan een beperkte oppervlakte hebben, dit betekent niet dat dit geen geschikte plek is voor personeelsuitjes. Deze eilanden lenen zich zelfs uitstekend voor bedrijfsuitjes. Vandaar dat je er talloze activiteiten kunt ondernemen samen met jouw medewerkers. Nu ben je vast en zeker benieuwd wat voor een soort personeelsuitjes hier georganiseerd worden. Op de Waddeneilanden kun je onder meer actieve personeelsuitjes organiseren, zoals teambuilding, paintballen of blokarten.

Omdat de Waddeneilanden voor de meest mensen geen plek is waar zij vaak komen, wil je het misschien extra bijzonder maken. In dat geval kun je als personeelsuitje kiezen voor een incentive Wadden. Je bezorgt jouw personeel hiermee een onvergetelijke ervaring die hen nog lang bijblijft. Als je voor een incentive kiest, is het overigens ook mogelijk om meerdere Waddeneilanden te bezoeken. Je kunt er zelfs een meerdaags uitje van maken.

Hoe zit het met de overtocht?

Als je een personeelsuitje op één van de Waddeneilanden organiseert, moet jouw personeel met de boot. Dit is iets om rekening mee te houden bij het organiseren van een bedrijfsuitje. Omdat de Waddeneilanden een populaire plek zijn, is er niet altijd genoeg plek vrij op de boot. Regel je het personeelsuitje helemaal zelf? Dan is het belangrijk om ruim van tevoren te weten hoeveel mensen er meegaan. Je kunt dan immers tijdig de overtocht boeken. In dat geval weet je zeker dat iedereen mee kan met de boot.

Besteed je de organisatie van het personeelsuitje uit aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsuitjes op de Waddeneilanden? Dan regelen zij vaak de overtocht. Zij kunnen zelfs het vervoer naar de haven voor hun rekening nemen. Uitbesteden kost weliswaar geld, maar je weet zeker dat jouw personeelsuitje tot in de puntjes geregeld wordt.

Kosten van een personeelsuitje

Eén van de dingen waar je bij een personeelsuitje Wadden op moet letten, is het kostenplaatje. Je krijgt namelijk niet alleen te maken met kosten voor de activiteit. Nee, want je moet er ook voor zorgen dat jouw medewerkers op het eiland geraken. Als je een bedrijfsuitje op de Waddeneiland organiseert, kun je niet van jouw personeel verlangen dat zij de overtocht zelf betalen. Houd hier daarom rekening mee bij het vaststellen van het budget voor jouw personeelsuitje. Benieuwd wat een bedrijfsuitje op de Waddeneilanden jou gaat kosten als je dit uitbesteedt? Vraag dan een offerte aan bij één of meerdere partijen.

Reacties