Sander Wijdemans
21 december 2018 09:32
door Sander Wijdemans
Channel:
MKB-nieuws

Relatiegeschenken trends voor 2019. 6 trends op een rijtje

Relatiegeschenken trends voor 2019. 6 trends op een rijtje

Het is weer de tijd om na te denken over een aantal leuke relatiegeschenken voor 2019. Natuurlijk zijn er ook op dit gebied trends die je niet mag missen. Het maakt niet uit of je bedrijf klein of groot is, een paar leuke relatiegeschenken opnemen in je marketingmix is altijd een must.

1. Zichtbaar in het donker.

Ze zijn er tegenwoordig voor fietsers, wandelaars en honden. Leuke led lampjes die al dan niet in kleur ervoor zorgen dat de zichtbaarheid in het donker een stuk verbetert. De verlichting is verkrijgbaar in vele soorten en maten en kunnen altijd eenvoudig worden bevestigd. Jouw logo en naam kan er altijd duidelijk bij.

2. De inside-out paraplu

De revolutionaire paraplu wordt het helemaal in de toekomst. Je kan deze probleemloos even op de grond neerzetten zonder ondersteuning, maar het model is ook prima vast te houden of om je arm te schuiven als je je handen nodig hebt. Eenvoudig te bedrukken met jouw bedrijfsgegevens.

3. USB C oplaadkabel

USB C gaat een einde maken aan de wirwar van oplaadkabels die iedereen tegenwoordig heeft. Dit soort kabel brengt enorme verbeteringen in snelheid en kwaliteit en dus zal iedereen die binnenkort willen hebben. Dan is een leuk exemplaar met jouw bedrijfsgegevens natuurlijk een uitstekende keuze als relatiegeschenk. Ze zijn er in vele modellen en kleuren.

4. Sleutelhangers met opdruk

Sommige relatiegeschenken blijven altijd in de mode. Een sleutelhanger is iets dat iedereen bij zich draagt, vaak nog meerdere exemplaren ook. Jouw relatiegeschenk is dan ook zeker welkom en zal vaak gebruikt worden. Kies voor een model dat handig is in het gebruik en ook stevig is zodat deze lang meegaat en jouw bedrijfsnaam lang zichtbaar blijft. Je kunt hier een overzicht zien met leuke sleutelhangers.

5. Powerbank

Altijd op het verkeerde moment is de batterij van smartphone, laptop of tablet leeg. En als er even geen mogelijkheid is om die op te laden met een kabel, is een powerbank natuurlijk een ideale oplossing. Het is uiteraard ook zeer plezierig als je iemand anders een plezier kan doen als die hulp nodig heeft. Dan is het een goed idee om relaties een powerbank cadeau te doen met jouw opdruk. Zeker weten dat die regelmatig wordt gebruikt.

6. Activity tracker

Kijk maar eens naar de polsen van toevallige voorbijgangers of bezoekers op je bedrijf. Je ziet ze steeds meer: activitytrackers. Dat is ook niet zo vreemd omdat steeds meer mensen bezig zijn met een gezonde levensstijl en een dergelijke gadget is daarbij zeker een uitkomst. Het is daarom zeker een goed idee om deze trend ook te volgen als het gaat op relatiegeschenken. Op die manier krijgt jouw bedrijf meteen een gezond imago. Bedrukken kan op vele manieren.

Reacties