Sander Wijdemans
15 januari 2024 20:01
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Snel van je bedrijfspand af? Kies voor een opkoper!

De beslissing om je bedrijfspand te verkopen kan uit verschillende redenen voortkomen: verandering van locatie, financiële herstructurering of zelfs als gevolg van een faillissement. Wat je reden ook is, als snelheid en gemak prioriteit zijn, overweeg dan de voordelen van verkopen aan een opkoper.

Snel van je bedrijfspand af Kies voor een opkoper!

Geen gedoe met veilingen

Veilingen kunnen een tijdrovend en complex proces zijn. Van het promoten van je bedrijfspand tot het omgaan met biedingen, het kan weken tot maanden duren voordat je daadwerkelijk verkoopt. Dit is niet ideaal als je snel van je bedrijfspand af wilt. Door te kiezen voor een opkoper vermijd je dit langdurige proces en verkoop je je bedrijfspand direct aan een geïnteresseerde partij.

Snel geld, geen lange wachttijden

Een van de grootste voordelen van verkopen aan een opkoper is dat je snel toegang hebt tot het geld. Traditionele verkoopmethoden, zoals veilingen, kunnen aanzienlijke wachttijden met zich meebrengen. Een opkoper begrijpt de dringende behoefte aan liquide middelen en kan binnen enkele dagen na overeenstemming over de verkoop het geld overmaken. Dit is vooral waardevol als je bedrijf snel financiële middelen nodig heeft.

Vermijd zorgen bij faillissement

In het geval van een faillissement is tijd van essentieel belang. Lopende kosten van het bedrijfspand kunnen opstapelen, en elke dag telt. Een opkoper begrijpt de urgentie en kan snel handelen, waardoor je de zorgen over deze kosten kunt verminderen. Door snel je bedrijfspand te verkopen bij Mercari, minimaliseer je het financiële verlies dat gepaard gaat met een faillissement.

Geen makelaarskosten of commissies

Een bijkomend voordeel van het verkopen aan een opkoper is dat je geen makelaarskosten of commissies hoeft te betalen. Traditionele verkoopmethoden betrekken vaak makelaars, wat extra kosten met zich meebrengt. Bij een directe verkoop aan een opkoper vermijd je deze kosten en ontvang je het volledige bedrag van de overeengekomen prijs.

Flexibiliteit in overname van diverse bedrijfspanden

Ongeacht het type bedrijfspand dat je hebt, tonen opkopers vaak flexibiliteit in de overname. Of het nu gaat om kantoren, magazijnen of productiefaciliteiten, opkopers hebben vaak interesse in verschillende soorten vastgoed. Dit biedt jou als verkoper de flexibiliteit om snel te handelen, ongeacht het type pand dat je bezit.

Transparantie en snelle afhandeling

Een ander kenmerk van het werken met opkopers is de transparantie gedurende het hele verkoopproces. Opkopers beoordelen je pand snel, doen een passend bod en handelen de verkoop snel en efficiënt af. Deze transparantie zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van elke stap en vermindert onzekerheden die kunnen ontstaan bij traditionele verkoopmethoden.

Kies voor Gemak en Snelheid: Verkoop aan een opkoper!

In tijden waarin snelheid en efficiëntie essentieel zijn, biedt verkopen aan een opkoper de oplossing waar je naar op zoek bent. Vermijd het gedoe van veilingen, ontvang snel geld en elimineer zorgen bij een faillissement. Geen makelaarskosten, flexibiliteit in pandtypes en een transparante, snelle afhandeling maken de keuze voor een opkoper de juiste beslissing. Kies voor gemak en snelheid bij het verkopen van je bedrijfspand!

Reacties