Sander Wijdemans
25 augustus 2022 20:34
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een koffiezetapparaat voor kantoor

Koffiezetapparaten voor op kantoor zijn belangrijk om het personeel gemotiveerd en productief te houden. Ze kunnen ook een goede manier zijn om geld te besparen op de koffie kosten op kantoor. Een koffiezetapparaat voor op kantoor is een enkel apparaat dat verschillende soorten warme dranken kan zetten. Deze apparaten maken het gemakkelijk voor werknemers om het kopje koffie te krijgen dat ze willen. Maar er zijn heel wat verschillende modellen, dus hoe weet je nu welk model geschikt is voor jouw bedrijf?

Weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een koffiezetapparaat voor kantoor

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het zoeken naar een koffiezetapparaat voor op kantoor moet je rekening houden met een aantal factoren. Deze omvatten: 

– Wat voor soort koffie wil je serveren

– Hoeveel mensen zullen gebruik maken van het apparaat

– De beschikbare ruimte voor installatie

– Budget 

Vrijwel alle koffiezetapparaten voor op kantoor kunnen druppelkoffie maken. Het is de standaard waaraan alle andere koffiesoorten worden afgemeten. Sommige modellen kunnen ook espresso en andere dranken maken. Het soort koffie dat je gaat zetten is ook van invloed op de grootte van het apparaat dat je nodig hebt.

Druppel koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten zijn standaard koffiezetapparaten voor op kantoor. Hoewel ze verschillende dranken kunnen maken, zijn ze het meest geschikt om heet water te laten lopen over een mandje gemalen koffiebonen. Voor een klein kantoor is zo’n apparaat misschien voldoende, maar als je veel mensen bedient, zul je het waarschijnlijk vaak moeten bijvullen. Er zijn verschillende soorten druppel koffiezetapparaten. De goedkoopste gebruikt een thermische karaf om de koffie warm te houden. Hoewel dit apparaat eenvoudig te bedienen is en weinig werkingskosten met zich meebrengt, is het onwaarschijnlijk dat je hiermee de lekkerste koffie zet. Met een koffiezetapparaat met heetwateruitloop kun je naast koffie ook thee en warme chocolademelk zetten.

Espressomachines

Een espressomachine is een groot en krachtig koffiezetapparaat voor op kantoor. De machine kan koffie, espresso, thee, warme chocolademelk en andere warme dranken maken. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en zal warme dranken produceren die vol van smaak zijn. Espressomachines zijn zeer veelzijdig. Hiermee kun je meer dan alleen koffie maken. Het kan worden gebruikt voor lattes, mochas en andere romige dranken. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en maakt daarbij weinig rommel. Wil je een espressomachine kopen? Neem dan eens een kijkje bij Cerco Caffè!

Reacties