Sander Wijdemans
30 oktober 2023 10:18
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Sinterklaasartikelen voor de zaak

Met de naderende komst van Sinterklaas gaan weer veel mensen op zoek naar Sinterklaas accessoires. Bij menig kinderfeest zal de goedheiligman immers weer op bezoek komen en zul je de juiste kleding en benodigdheden moeten vinden om deze rol geloofwaardig te maken. Verschillende Sinterklaas accessoires zorgen ervoor dat je niet van echt bent te onderscheiden, zodat alle kinderen overtuigd zijn van de echtheid van je spel. Een baard, pruik, staf en kleding zorgen ervoor dat je geheel in de huid van Sinterklaas kunt kruipen. Bij Schminkspecialist vind je alles wat je nodig hebt om helemaal om te toveren in de bekende Sint. Met de juiste accessoires kom je een heel eind en maakt dit jouw optreden tot een slaand succes. Ga op zoek naar Sinterklaas baarden, snorren, pruiken en mantels en maak een keuze uit een ruime selectie aan producten van topkwaliteit.

Sinterklaasartikelen voor de zaak

Een geschikte Sinterklaas baard uitkiezen

Een onderdeel dat niet mag ontbreken in je Sinterklaas outfit, is uiteraard de lange witte baard. Voor elk budget is een geschikte Sinterklaas baard te vinden. Elke Sinterklaas baard is gemaakt van uitstekend materiaal en daardoor van hoogwaardige kwaliteit. Baarden voor Sinterklaas zijn gemaakt van onder meer Yak haar of Kanekalon. Hierdoor zijn de haren zacht en komen deze natuurlijk over. Het haar is soepel en beweegt gemakkelijk met je mee en is voorzien van een natuurlijke glans. Elke baard zal er hierdoor als echt uitzien, waardoor kinderen niet door zullen hebben dat het een nepbaard is. Wanneer je een goedkopere baard wil aanschaffen, dan kies je voor een baard die gemaakt is van Kanekalon kunsthaar. De perfecte Sinterklaas look is ook hiermee optimaal te behalen. Alle Sinterklaas baarden zijn comfortabel te dragen en worden eenvoudig bevestigd of verwijderd. Een Sinterklaas baard kopen doe je bij de Schminkspecialist, zodat je verzekerd bent van uitstekende kwaliteit.

Benodigde accessoires voor Sinterklaas

Naast een lange en golvende Sinterklaas baard heb je nog andere benodigdheden nodig. Bijpassende wenkbrauwen, een snor en onmiskenbare kleding maken het geheel compleet. Je kunt baarden, pruiken en wenkbrauwen als set kopen, maar ook als losse producten aanschaffen. Mocht een onderdeel niet geheel meer goed zijn, dan kun je jouw Sinterklaas outfit eenvoudig aanvullen met nieuwe onderdelen. Alles wordt zorgvuldig vastgezet met Grimas Mastis Extra huidlijm, zodat alle onderdelen op hun plek blijven zitten, zelfs als kinderen aan het haar trekken. Je geheim blijft veilig en niemand zal vermoeden dat je niet de echte Sint bent. Met de juiste Sinterklaasbaard en pruik ben je totaal niet van de echte goedheiligman te onderscheiden.

Schmink en kleding voor het Sinterklaasfeest

Naast een passende baard, pruik en wenkbrauwen heb je ook geschikte kleding nodig. Nu draagt de Sint altijd hetzelfde, dus de look is snel bereikt. Met een prachtige cape, handschoenen en mijter tover je jezelf snel om tot geloofwaardige Sint. Als extra toevoeging om de transformatie compleet te maken, laat je je schminken met echter Sinterklaas make-up. Zo zie je er in een mum uit als een oude Sint van meer dan honderd jaar. Een onvergetelijke pakjesavond luid je zodanig als Sint in en kun je jouw verjaardag vieren met hoopvolle kindertjes.

Reacties